Šiška brání Bartošovou:
"Podvedla mě, ale je jen člověk"

27.01.2010 | Revue

Petr Šiška (44), o kterém se před časem spekulovalo, že se stal manažerem zpěvačky Ivety Bartošové, se neustálým zvratům kolem Ivety už přestal divit. Ani se na ni nezlobí…

Prezident Akademie populární hudby, producent, textař a moderátor kdysi velmi populárního pořadu Nic než pravda má pro Bartošovou opožděné novoroční přání.
"Přeju jí, aby se jí dařilo jako malířce více, než jako zpěvačce před koncem roku," vzkazuje jí.

Momentálně vůbec netuší, co s Ivetou je. Doufá ale, že po pauze Iveta bude zase zpívat, protože do českého showbyznysu podle něj patří.

Zároveň "průšvihovou" zpěvačku brání.
"Copak se vám nikdy nestalo, že jste plánovali a plánovali a nakonec druhý den bylo všechno jinak? Na tom přece není zase nic tak výjimečného, já jsem velmi tolerantní člověk," konstatuje klidně. Když mu Iveta koncem roku tvrdila, že se s manželem rozvede, a byla nadšená novým pracovním týmem, věřil jí.

Poznám, když lidi lžou, ale…
Tým kromě Petra Šišky tvořil i Ivetin skladatel Kája Mařík a jeho přítelkyně, pozdější tisková mluvčí Ivety Bartošové. Ti se od ní dozvěděli z textové zprávy, že končí.

Petr Šiška se přitom jako moderátor pořadu Nic než pravda prý naučil poznat na lidech, kdy lžou.
"Ta soutěž mě dost vycepovala. A někdy mám pocit, že mám v hlavě zabudovaný detektor lži. Ale i ten se může splés," svěřuje se.

V současné době šéfuje kapele Legendy se vracejí. Nad tím, co bude s písničkami, které pro Ivetu napsal, se netrápí.
"Bude je zpívat někdo jiný," pokrčí rameny.

Možná to bude Markéta Konvičková, soutěžící z Česko Slovenské SuperStar, se kterou teď Šiška intenzivně jedná. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.