Rašilov básní o své partnerce:
Je šikovná, krásná a zkušená!

22.10.2010 | Revue

Herec Saša Rašilov (38) je ze své taneční partnerky ve StarDance nadšený. Karolína Majerníková (26) je prý velmi šikovná, krásná a zkušená.

Ba co víc - získané zkušenosti ráda předává dál a je připravena partnera mnohému naučit. Ideální žena.

Rašilov je trpělivý žák, nevzteká se, neodkopává boty a neutíká z tanečního parketu.
Ke svým koníčkům, k nimž dosud patřily šachy, muzika, příroda a koně, teď díky půvabné trenérce přiřadil i tanec. A jak se svěřil médiím, chtěl by ve StarDance dokonce zvítězit.

"StarDance není slavnostní taneční přehlídka, ale soutěž. I když vítěz bude jen jeden, měli bychom se všichni snažit o vítězství. Na rozdíl od herectví jsou v tanci dána určitá kriteria. Ta se dají dle mého soudu celkem objektivně hodnotit a poměřovat. A to mě na tanci baví," prozradil Rašilov.

Není však přesvědčený, zda bude s to naučit se všemu v tak krátké době. Základnímu tanečnímu pohybu se ve svém profesním životě totiž hodně vzdálil. Největší problém mu údajně dělá chodit vzpřímeně a držet rovnováhu.

Taneční kurz v období puberty Saša navštěvoval se spolužákem z konzervatoře a brali to víceméně z legrace. Ve škole totiž tanec neměli a chtěli poznat atmosféru tanečních. Chodívali na Žofín, kde v té době působil nestor všech tanečních mistrů, vyhlášený seladon Dušan Konečný.
"Zažili jsme tam atmosféru hromadného honu za elegancí," vzpomíná Rašilov.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.