Víte, kde uspořádat firemní vánoční večírek?

22.10.2010 | Volný čas

Adventní čas se kvapem blíží. Jestlipak už víte, kde uspořádáte firemní vánoční večírek? Že ne? V tom případě se Vám jistě bude hodit náš šikovný tip.

Zábava pro každého
Firemní vánoční večírek je jedinečnou příležitostí, jak dát svým zaměstnancům najevo, že si vážíme jejich celoroční práce. Jistě sami cítíte, že pouhé posezení u kancelářského stolu s táckem cukroví a chlebíčky z kantýny, není dostatečným projevem vděčnosti. Každý tam přijde jen ze slušnosti a chce mít tuto společenskou povinnost co nejrychleji za sebou. Pokud ovšem chcete uspořádat vánoční večírek, nebo jinou firemní, ale i soukromou party, na kterou budou pozvaní hosté ještě dlouho rádi vzpomínat, zkuste něco lepšího. Opusťte pracovní atmosféru a vyrazte za zábavou na úplně jinou planetu! Kam? Do PLANET BOWLING, vyhledávaného zábavního centra daleko za hranicemi světa pracovních povinností, kde na profesionálních bowlingových drahách můžete rozehrát svůj firemní turnaj v bowlingu. Protože Planet bowling je také ideálním místem pro uspořádání nejrůznějších oslav, večírků, firemních či dětských párty, lze veškeré akce koncipovat tématicky. Pokud si budete přát, připraví Vám zde také doprovodný program, který Vaši hosté jistě s nadšením ocení.

Nejvyšší čas pro Vaši rezervaci
Ale co by to bylo za večírek bez dobrého jídla a pití! Po bowlingovém turnaji plném dramatických zvratů navíc každému pořádně vyhládne, o žízni ani nemluvě. Svůj hlad utišíte v restauraci se širokou nabídkou kulinářských specialit. Žízeň uhasíte ve stylovém baru s pestrým sortimentem, kde Vám zkušení barmani ochotně namixují míchané koktejly dle Vaší chuti. Že byste své hosty rádi překvapili velkolepým rautem? Žádný problém. Záleží na Vás, zda si vyberete některé z připravených menu, anebo dáte přednost vlastní fantazii a zadáte vlastní skladbu rautu včetně nápojů. Kdy že mají otevřeno? Každý den od 10.00 do 24.00 hodin. V pátek a v sobotu dokonce do 02.00 hodin. 
Chcete vědět více? Navštivte webovou stránku www.planet-bowling.cz. Pro rezervaci můžete využít i následující kontakty: managerpraha@planet-bowling.cz Praha OC Galerie Butovice, telefonní spojení 251616562 a Brno OC Olympia managerbrno@planet-bowling.cz, telefonní spojení 547243740. Rezervujte si svá místa včas, než Vás předběhnou ostatní firmy!

www.planet-bowling.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.