Péče o nohy Vás bude bavit s kvalitní kosmetikou


Když pečujeme o své tělo, neměly bychom zapomínat ani na naše nohy. Pokud svým nohám dopřejete kvalitní kosmetické přípravky, péče o ně se stane neobyčejně příjemnou záležitostí. Poradíme Vám, kde nakoupíte!

Hýčkejte své nohy
Všechny si přejeme dobře vypadat, a proto dbáme na to, abychom měly dokonalý make-up orámovaný upravenými vlasy. Chceme mít krásně štíhlé a pevné tělo. Není tedy divu, že věnujeme zvýšenou pozornost problematickým partiím, jako jsou boky, bříško a stehna. Jedna důležitá část těla však zůstává jaksi v pozadí. Jsou to nohy, které nám celý den tak poctivě slouží! Kdo se chce ve svém těle cítit opravdu skvěle, ten by je neměl zanedbávat. Pečovat o nohy je velmi příjemné, když má člověk po ruce ty správné kosmetické přípravky na domácí pedikúru. Protože orientace na trhu s kosmetikou není snadná, přinášíme Vám několik praktických tipů na nákup. V internetovém obchodě www.wzsystem.cz najdete novou řadu krémů na nohy Foot line, která je určena pro běžné ošetření nohou. Hydratační krém se silikonem a Aloe vera je určen ke každodennímu použití. Napomáhá udržet pokožku chodidel trvale hydratovanou. Máte suché nohy? Intenzivní zvláčňující krém na nohy s obsahem účinných látek a olejů, jako je například bambucké máslo, panthenol a extrakt z rozmarýny lékařské, dokonale zjemní suchou a popraskanou pokožku. Pokud se Vám nadměrně tvoří tvrdá kůže, ke krásně hladkým nohám Vám pomůže obrušující krém s jemným abrazivem. Mletá jádra meruňky zbaví pleť starých kožních buněk a vyhladí nové buňky. Olej z listů máty peprné uleví bolavým nohám a příjemně je osvěží. Náš tip: Peelingový gel s vanilkou jemně odstraní odumřelé buňky a díky své éterické vůni promění běžnou údržbu těla ve smyslný rituál.

 

Péče o ruce a tělo 
Další částí těla, která dostane pořádně zabrat, jsou naše ruce. Zejména domácí práce mají na svědomí jejich suchou a popraskanou pokožku. Profesionální kosmetická vazelína, obohacená buď vitamínem E, anebo Aloe vera a levandulovým olejem, dokáže Vašim rukám rychle navrátit jejich přirozenou krásu. Tímto přípravkem můžete ošetřit také další namáhaná místa, jako jsou lokty, kolena a paty. Mezi neméně oblíbené přípravky patří bylinné masti a koupelové soli. Bylinná mast s účinnými extrakty měsíčku lékařského je vhodná i na bolestivou pokožku v oblasti křečových žil, stejně jako při zánětlivých procesech kůže. Osvědčila se i jako vynikající prostředek na ošetření suché pokožky diabetiků. K pravidelnému uvolňování svalového napětí se používá výživná regenerační mast s přírodními extrakty z konopí. Koupelnové soli jsou známé svými blahodárnými účinky na lidský organismus. Bílá Blue ocean salt napomáhá odstranit kožní problémy. Jemná žlutá Alpin herb salt si Vás získá svými relaxačními i regeneračními účinky. Tyrkysově modrá Mint and eucaplypt salt s účinnou kombinací éterických olejů pohladí všechny Vaše smysly. Milé dámy, obohaťte svůj domácí salón krásy o kosmetiku z internetového obchodu www.wzsystem.cz, a budete zářit krásou i zdravím!

www.wzsystem.cz

www.wzcosmetic.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Parfumerie, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.