Svůdné košilky pro radost ze svádění

05.11.2010 | Krása a móda | Sex a vztahy

Víte, který dárek potěší zároveň ženy i muže? Hezké prádlo! Pokud chcete udělat radost sobě i svému partnerovi, pořiďte si svůdnou noční košilku.

Když slunce vystřídá měsíc 
Jste zasněná romantická bytost? Hravá svůdnice? Či snad vášnivá milovnice? Líbí se Vám pastelové nebo spíše výrazné barevné odstíny? Máte ráda krajky, anebo dáváte přednost rafinované jednoduchosti v kombinaci s hladkými materiály? Nezávisle na Vaší povaze a vkusu si jistě vyberete z nabídky internetového obchodu www.hezkepradlo.cz. Jak správně tušíte, je plný hezkého spodního prádla. Noční košilky nás zde velmi zaujaly, díky své pestré nabídce.. Když na obloze vystřídá slunce měsíc, přichází čas, převléknout se z denního prádla do nočního. Správně zvolená košilka dá vyniknout kráse naší ženskosti a přitom taktně odvede pozornost od drobných nedostatků. Kromě toho podtrhne kouzlo naší osobnosti. Odvážným a nespoutaným ženám sluší výrazné barvy, jako je například dráždivá červená, kterou muži na ženách milují. Pokud mezi ně patříte, sveďte svého partnera v erotické červené košilce LivCo Corsetti Luna zdobené černou krajkou. Že se Vám košilka Luna líbí, ale červená není nic pro Vás? Pořiďte si ji v jiné barvě.

    

Košilky pro všechny typy žen
Ale nezůstávejte pouze u klasických modelů. Jestliže chcete svého partnera překvapit, vklouzněte do dlouhé košilky se smyslným rozparkem. Noční košilka Pigeon_P190 s nastavitelnými ramínky v sobě snoubí eleganci černé krajky a hladkého materiálu s tygrovaným vzorem. Livco Corsetti Dalia, která zaujme originálním motivem, sluší především tmavovláskám. Chcete, aby v košilce vynikl Váš krásně štíhlý pás? Černá košilka Livco Corsetti Evita s decentním krajkovým zdobením nadchne všechny dámy. Dívčí kouzlo smyslně zdůrazní něžná košilka Pigeon _160 s motivem květů a výstřihem lemovaným krajkou. Tato košilka je ideální pro křehká stvoření, kterým je často chladno, protože zahaluje ramena a má polodlouhé rukávy. A konečně tip pro hravé dovádivé ženy a dívky. Pigeon_210, to je košilka originálního střihu zdobená bižuterií mezi košíčky. Černá krajka vytváří hezký kontrast k růžové poloprůhledné látce. Jak vidíte, v obchodě www.hezkepradlo.cz si vyberou svůdné košilky všechny typy žen. Vyberte si ji zde také Vy a vychutnejte si tu pravou radost ze svádění!

     

www.hezkepradlo.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Diskuze pro ženy, Recepty z vajec

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.