Do školy už bych nešla, prozradila Gondíková

02.11.2010 | Revue

Dcera moderátorky Adély Gondíkové (37) a muzikanta Ondřeje Brouska (29) Nella nastoupila letos v září do první třídy.

Maminka si kvůli tomu vzala půl roku volno, aby se jí mohla věnovat. Když to vidí, už by prý do školy nikdy nešla.

"Chodila jsem tam absolutně nerada, nebyla jsem studijní typ. Takhle, jak to je, už mi to vyhovuje a do školy bych se nevrátila," svěřuje se a dodává, že vzdělávat se ji i přesto baví. Musí to však dělat sama.

"Ráda si čtu různé zajímavé věci a vždycky si při tom říkám, proč jsem se tehdy, hloupá, neučila. To je ale asi normální, nedělám to určitě jen já," říká se smíchem.

Adéla se nedávno s manželem Ondřejem Brouskem rozvedla a momentálně vychovává dceru sama. Omezila kvůli ní dokonce práci na minimum, aby jí v začátcích školy pomohla.

"Soustředím se teď jenom na ni. To je pro mě zásadní, a tak jsem si to vymezila. Co se týče pracovních akcí, větší věci chystám až od ledna příštího roku. Kromě toho mě můžete vidět třeba v Libereckém divadle, kde hraji Sugar, a v Divadelním spolku Háta budeme od února zkoušet Světáky. Na to se hodně těším a doufám, že ve škole už budeme mezitím zaběhnutí," přeje si Gondíková.

Ve výchově nechce nic podcenit, proto si vzala půl roku volno.
"Podle mě je velmi důležité, aby se dítě ve škole dobře zaběhlo. I pro mě je to změna, protože rytmus je najednou úplně jiný, než byl ve školce. Tam bylo každému jedno, v kolik se co kde děje," vysvětluje Adéla.
 
Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.