Nálepková vzdorovala klenotníkovi, vyhrála na něm granátové skvosty

02.03.2012 | Revue

Herečka a zpěvačka Světlana Nálepková v sobě objevila skrytý talent. Vždycky ji mrzelo, že neměla příležitost naučit se hru králů. Vsadila se proto s přáteli, že si šachy během týdne osvojí.

Nálepková se rozhodla, že po týdenním tréninku se pustí do souboje s erudovaným hráčem.

"Mám ráda výzvy a šachy jsem vždycky chtěla umět. Nikdo se mnou ale neměl trpělivost. Proto jsem s potěšením přijala návrh svých tureckých přátel. Vsadili jsme se, že se za dva týdny naučím hrát šachy tak, abych vydržela alespoň dvacet tahů," vypráví herečka. 

Slovo dalo slovo a po čtrnácti dnech se Nálepková sešla nad šachovnicí s majitelem vyhlášeného pražského klenotnictví Euro Gold Center Candemirem Koçakem. Ten sice šachy nehraje závodně, ale již dlouho a rád. I když si zpočátku prý moc nevěřila, nakonec dostala mat až po třiadvaceti tazích. A odnesla si vzácnou výhru - sadu granátových klenotů v originálním designu Koçakovy dílny za téměř 20 tisíc korun!

Světlana Nálepková vyhrála nad klenotníkem Candemirm Kocakem v šachu granátové šperky.

"Jenom doufám, že mě Candemir schválně nešetřil. Pravdou je, že jsem se ho při hře snažila rozptylovat různými historkami a vtipy. Možná, že se díky tomu moc nesoustředil. Každopádně už jsme se domluvili, že ho na oplátku na jaře začnu učit jezdit na koni,"
svěřila se Nálepková, která tato zvířata sama chová.

Přečtěte si také:

Navštivte také: Krása a móda, Zdraví životní styl a zdravá výživa

Zdroj, foto: KORZO

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.