Dieta Dukanova se přizpůsobí Vašemu tělu


Napadá Vás při pohledu do zrcadla slovo dieta? Dukanova dieta Vám pomůže zbavit se nežádoucích kilogramů bez nepříjemného hladovění a rizika ohrožení svého zdraví. Dietní plán podle metody Dieta Dukanova se sestavuje každému člověku individuálně.

Nová metoda hubnutí  
Pokud Vás při pohledu do zrcadla trápí nějaký ten kilogram navíc, anebo Vám nadváha dokonce způsobuje zdravotní potíže, jistě jste už vyzkoušeli některou z diet, jako je Atkinsnova, Kořínková, nízkokalorická, anebo třeba ovocná. Pokud jste nedosáhli kýženého úspěchu, anebo jste zhubnuté kilogramy nabrali zase zpátky v důsledku známého jo-jo efektu, vyzkoušejte nový způsob hubnutí: Dietu, která se dokáže přizpůsobit Vašemu tělu. Dieta Dukanova umožňuje zjistit a následně sestavit individuální stravovací režim pro každého člověka, a to na základě jeho metabolismu.  

Jak se drží dieta Dukanova? 
A jak dieta Dukanova drží? Nejprve absolvujete vstupní konzultaci, aby se zjistilo, jak Váš metabolismus funguje. Výživoví specialisté zjistí Vaši váhu, množství tuku v těle a další potřebné údaje, které doplní dalšími otázkami. Poté speciální software vypracuje podklad pro Váš individuální stravovací režim. Na základě jeho výsledků pak odborníci sestaví způsob stravování, který je pro Vás nejvhodnější, a následně jídelníček. Když se budete podle tohoto jídelníčku stravovat, dostanete se na svou zdravou váhu.  

Foto: www.sxc.hu

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.