Bylinkami proti chřipce a dalším neduhům


Také patříte mezi příznivce zdravého životního stylu? Pak nám jistě dáte za pravdu, že bylinné preparáty představují mnohem přátelštější alternativu synteticky vyráběných léků.

Bylinky léčí bez vedlejších účinků a nezatěžují organismus odpadními látkami. Navíc bylinné kapsle zvyšují imunitu a působí preventivně proti mnoha onemocněním.     

Bylinky léčí bez vedlejších účinků 
Když nás trpí nějaký zdravotní problém, nejčastěji sáhneme po prášku. Ten nám sice poskytne krátkodobou úlevu, ovšem nepředstavuje dlouhodobé řešení. Navíc může mít vedlejší účinky, které mnohdy dávají vzniknout dalším zdravotním problémům. Časté užívání léků vede k hromadění nežádoucích odpadních látek, jichž se tělo nedokáže samo zbavit. Naproti tomu bylinky a z nich vyrobené preparáty jsou vůči lidskému organismu mnohem šetrnější a nepojí se s nimi žádná výše uvedená rizika.
 
Bylinné kapsle a čaje NaturWay.

Prevence zdravotních neduhů
Bylinky však nejsou určeny pouze pro příznivce wellness a fitness, ale pro každého. Užívání bylinných preparátů je rovněž dobrou prevencí chřipky, nachlazení, ale i celé řady civilizačních chorob alergiemi počínaje a rakovinou konče. Předjaří a časné jaro se sebou bohužel přináší častější výskyt chřipek a dalších neduhů. Kdo nechce strávit toto období v posteli, ten by měl posilovat svou imunitu. Ovšem pro případ, že člověka nějaký ten kašel, rýma, nebo chřipka nemine, hodí se mít bylinky po ruce. A kde léčivé rostliny nakoupit?
 
NaturWay kapsle - rakytník.

Mnohaletá tradice a vynikající kvalita
Česká firma Byliny Mikeš s.r.o. s dlouholetou tradicí v nákupu, zpracování a prodeji léčivých rostlin, která je známá použitím kvalitních a čerstvých surovin, nedávno představila svou novou značku  NaturWay. Její internetový obchod www.naturway.cz nabízí nejen byliny, bylinky, sypané čaje, ale také koření, koupele a certifikované byliny BIO. Velké oblibě se rovněž těší bylinné kapsle, které pomáhají posilovat imunitu. Hlavním důvodem obliby těchto doplňků stravy je obsah mechanicky zpracovaných bylin, což je na rozdíl od pouhých bylinných extraktů zárukou zachování kompletního složení každé rostliny. Dalším garantem kvality zboží je zpracování ve vlastním velkoobchodu.                  
 
Bylinné koupele NaturWay.

Využijte výhod internetového obchodu 
Udělejte tedy něco pro své zdraví, dostaňte se do kondice a nedejte nemocem šanci. Nakupte přírodní produkty na www.naturway.cz nebo www.bylinymikes.cz. Při nákupu jistě oceníte nízké ceny. Náš tip: Využijte nabídky výhodných balení.
 
Babička set.

Darujte zdraví
Kvalitní bylinné preparáty jsou také vhodným dárkem pro Vaše blízké. Pokud chcete darovat zdraví, můžete si vybrat některý z dárkových balíčků. Produkty můžete vybírat také podle druhu byliny a bylinky, koupele, druhu koření, anebo podle druhu bioproduktů.  

www.naturway.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.