Kuchařová opustila Richtera, teď je tváří Richtera!

07.12.2009 | Revue

Miss World 2006 a prezidentka soutěže Miss ČR Taťána Kuchařová (21) je symbolem elegantního oblečení. I proto se stala tváří módního salonu Richter.

Shodou náhod stejné příjmení má její bývalý přítel, pražský radní Milan Richter, se kterým se nedávno rozešla.

I přesto, že spojila svou image s renomovanou módní značkou, doma nebo v hotelu, kde právě nocuje, si po náročném pracovním dnu raději oblékne vždy něco velmi pohodlného.
"Nejraději chodím doma v džínách a bavlněném triku. Anebo také v příjemných teplácích," svěřila se Taťána.

"Když přijdu z nějaké společenské akce, především si s chutí sundám boty. Nyní se nosí zvlášť vysoké podpatky a nohy moc trpí. Takže si hned vezmu na nohy něco hodně pohodlného. A v čem spím? To nemohu prozradit, podle situace."

Kuchařová sice pozorně sleduje módní trendy, ale nepodléhá jim.
"Letošní trendy jsou velmi elegantní, převažují barvy fialová a zlatá. Sleduji vše v módě, ale nosím to, co se mi líbí, na co mám chuť. Především miluji klobouky a rukavice, a právě ty se zase bohužel tolik nenosí. Mám pro podzim a zimu několik nových klobouků, které ráda střídám," vysvětluje.
Nejkrásnější dívka planety z roku 2006 ráda tedy střídá klobouky, ale ne muže. Dva roky byla věrná radnímu Milanu Richterovi a do nového vztahu se vůbec nežene.

Teď chlapa nechledá
"S Milanem jsme se rozešli, ale zůstali jsme velmi dobří přátelé. Jsem moc ráda, že se nám to podařilo. Máme k sobě ty nejlepší vztahy," říká Taťána, ale proč se s radním rozešla, rozhodně prý nepřizná.
"Teď se kolem sebe po mužích rozhodně nerozhlížím, nikoho nehledám. Tyto věci se dějí tak, jak se mají dít. Věřím na osud. Prostě nejsem z těch žen, které musí mít po rozchodu s jedním mužem hned druhého. Takže nehledám ani doma ani na cestách. Až najdu toho pravého, ani se nebudu zajímat, jestli je Čech, Američan nebo Němec. To je jedno. Důležité je, aby to byl slušný člověk," přeje si Kuchařová.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.