S ženskejma to byl horáč, stěžuje si Dalibor Janda

07.12.2009 | Revue

V pořadí osmnácté cédéčko zpěváka Dalibora Jandy (56) se prý rodilo ve velkých bolestech. "Jmenuje se Hvězdné duety a zazpíval jsem si s dvanácti partnerkami.

Na tom není nic až tak zvláštního, ale domluvit se s nimi, to bylo horáč," svěřil se Janda.

Sehnat všechny zpěvačky v jeden čas na jedno místo, vybrat pro ně písničku, zamluvit studio, secvičit a nazpívat - to byl podle zpěváka téměř nadlidský úkol. Ne, že by dámy nechtěly, ale každá měla vlastní program, koncerty, vystoupení na večírcích, přípravu svých alb.
"Nakonec se to podařilo, ale realizace trvala celý rok," povzdychl si Janda.

Jak přiznal, každé z pěveckých partnerek nabídl tři písničky na výběr. Ale ve finále musel po dlouhých diskusích přistoupit na přání zpěvaček.

"Třeba Lucka Vondráčková mi jasně řekla, že chce zpívat jen Žít jako kaskadér a nenechala si to vymluvit. Iloně Csákové se zase líbila Padá hvězda, Hance Zagorové Zavolej, Tereze Kerndlové Tisíckrát krásnější a tak bych mohl pokračovat. Nakonec vše dopadlo nad očekávání a mám z desky dobrý pocit," usmál se zpěvák unaveně.

Jedno přání mu ale nevyšlo. Zazpívat si duet s Luckou Bílou.
"Škoda, byli jsme domluveni na písničce Hurikán, ale musel jsem to vzdát. Lucie měla koncertní šňůru a čas byl neúprosný. Tak možná příště," těší se Dalibor Janda. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.