Kamila Nývltová:
Místo randění vydala debutové album!

09.03.2010 | Revue

V romantickém prostředí zámku Hrubá Skála pokřtila zpěvačka a soutěžící z X Factoru Kamila Nývltová (20) své stejnojmenné debutové album.

Pracovala na něm tak tvrdě, že neměla ani čas randit.

Kamile to ale vůbec nevadilo. Zvlášť, když na křtu byla v obležení především pánské společnosti. Kmotry alba se totiž stali kolegové z muzikálu Angelika Dan Hůlka a Michal David. Ženskou část pak zastoupila Hanka Křížková.

"Na albu jsem opravdu tvrdě makala. Mám z něj obrovskou radost. Na nic jiného už mi ale nezbyl čas. Ani na přítele. Musím to teď dohnat," svěřila se s úsměvem Kamila, která je momentálně sama.
"Nechávám to osudu, snad se mi někdo připlete do cesty," dodala.

Teď je zpěvačka ráda, že CD už je konečně na světě. Obsahuje celkem jedenáct skladeb, a to jak převzatých, tak i původních:
"Co se týká těch převzatých, anglicky nazpívaných písní, je to můj oblíbený výběr songů převážně soulového žánru, např. Son Of A Preacher Man (Dusty Springfield) nebo Pink Cadillac (Natalie Cole)."

Na četná přání fanoušků zařadila i písně z muzikálů.
"Objeví se tam mimo jiné dva duety, a to Vím, že jsi se mnou z Draculy, kterou jsem nazpívala s Danem Hůlkou, a pak také píseň Já ti přísahám z Kleopatry s Mariánem Vojtkem. Jinak tam budou hity z Angeliky, Carmen a dvě písničky pro mě složil i producent a skladatel Daniel Hádl," prozradila zpěvačka.

Křtu se zúčastnila také Miss World 2006 Taťána Kuchařová, která převzala ze zpěvaččiných rukou výtěžek charitativní akce pro svou nadaci Krása pomoci. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.