Děti zatím nechci, vzkazuje budoucí policistka Langmannová

09.03.2010 | Revue

Renata Langmannová (23), Česká Miss 2006, modelka, moderátorka a studentka policejní akademie, se "pod čepec" příliš nehrne.

Není to prý proto, že by o rodinu nestála, ale vzhledem k svému věku chce v modelingu ještě mnohé dosáhnout.

"Teď svatba nepřipadá v úvahu. Miluji svého přítele a jsem s ním šťastná, dokonce bych řekla, že je to chlap mého života. Ale na sňatek a potomka je ještě dost času. Ne, že bych dítě nechtěla, ovšem v nejbližší době o něm neuvažujeme," svěřila se Langmannová.

S přítelem, podnikatelem Ondřejem Novotným (32), s nímž nedávno oslavila rok a půl od jejich seznámení, si užívá života a pozvolna se chystá na zahraniční akci.
"Odjedu zhruba na čtrnáct dní do Německa, kde se zúčastním jako modelka několika přehlídek," prozradila Renata.

Po návratu ji čekají studijní povinnosti. Musí odevzdat bakalářskou práci, takže žádné lenošení ji nečeká. Oddych si ale přesto občas dopřává. Zastihli jsme ji ve wellness studiu, kam chodí načerpat síly.

Kráska trénuje thajský box
"Před dvěma lety jsem trochu přibrala a ne a ne shodit. Pak jsem objevila některé chytré stroje a ty mi spolu s životosprávou a cvičením pomohly dostat se opět na svoji váhu. A zůstala jsem jim věrná," uvedla Renata Langmannová.
Kromě "mučení" na posilovacích strojích si jde ráda zaběhat, zamíří i do posilovny, v létě jezdí na kolečkových bruslích, hraje tenis a golf a spolu s přítelem trénují thajský box.
"Není to kvůli tomu, abych někoho přeprala, ale pro pocit, že se v prekérní situaci mohu spolehnout sama na sebe," uzavřela modelka. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.