Chcete mít postavu jako Madonna?


Chcete v mladém i zralém věku vypadat úžasně jako zpěvačka Madonna, aniž byste se přitom denně trápila namáhavým cvičením? Udělejte to jako ona a použijte k formování své postavy vibračního trenéra Reviber Plus!

Šikovný pomocník
Říká se, že Madonnin skvělý svalový tonus je výsledkem pravidelného cvičení na přístroji Power Plate, což je vibrační cvičební přístroj, který nutí svaly ke střídání kontrakce a uvolnění ve vysoké rychlosti. Vibrační trenér Reviber Plus pracuje na zcela stejném principu. Jeho pravidelné používání skvěle posiluje svaly, redukuje tělesný tuk, zlepšuje krevní oběh a metabolismus. A to není zdaleka všechno! Používání tohoto šikovného přístroje zároveň napomáhá zvyšování hustoty kostí a je výbornou prevencí proti inkontinenci. Také slouží jako výborná prevence proti celulitidě nebo dramaticky zlepšuje její stav. 

Výsledky s minimem námahy
Cvičení s vibračním trenérem Reviber Plus nadchlo celou řadu žen, a to nejen těch, které rády sportují, ale i zastánkyní minimální pohybové aktivity, jelikož tento přístroj je účinný při formování postavy. Co si nejvíce pochvalují, to jsou viditelné výsledky již po pouhých třech týdnech používání, především v podobě zpevnění břišních svalů a vzhledu kolen, která se přestanou podobat ovaru.

Přestože na rozdíl od svého staršího většího bratra Power Plate Reviber Plus nevypadá jako výplod nejmodernějších technologií, přináší stejné výsledky. A mnohem levněji. Nyní Vám prozradíme jedno velké tajemství. Kromě toho, že Vám vibrační trenér pomůže na cestě ke krásně pevnému tělu, v určitých polohách přináší libé pocity připomínající sexuální vzrušení. Ne nadarmo se mu proto říká vibrační!

Jak na to?
Zajímá Vás, jak se s tímto přístrojovým trenérem cvičí? Jednoduše. Postavíte se na platformu, zvolíte rychlost, která je Vám příjemná (přístroj má 15 rychlostí, přičemž avšak pro použití rychlostí 11-15 je doporučen odborný dohled), lehce ohnete nohy v kolenou a 10 minut posilujete celou spodní část těla včetně břišních svalů. Kdo si přeje procvičit také horní části těla, tedy prsní svaly, trup a paže, ten si připne speciální pás na obě strany přístroje.

    

Jednoduché řešení
Zní to jednoduše, že ano? To proto, že cvičení s vibračním trenérem Reviber Plus skutečně jednoduché je. A navíc mimořádně účinné. Druhý den Vaše svaly pocítí, že trénovaly a pomohly držet rovnováhu. Tento způsob cvičení je mnohem efektivnější, než nespočetné množství dřepů či výpadů. Vibrační cvičební přístroj dokáže také motivovat. Bez ohledu na jeho zpevňovací schopnosti až na vlastní oči uvidíte, jak se každé deko Vašeho těla během cvičení „třese“, možná Vás to odradí konzumace sladkostí!

Vhodný také domů
Reviber Plus je efektivní, snadno použitelný přístroj vyznačující se výborným poměrem ceny a výkonu. Zapojte jeho používáni do svého pravidelného režimu a nemusíte navštěvovat posilovnu! Reviber Plus není ani velký, ani drahý, a tak na pro něho bez problémů najdete místo i potřebnou hotovost. Díky výše uvedeným vlastnostem lze přístroj využívat jak ve fitness centrech a salónech krásy, tak i doma. Pokročilejší cvičenci si mohou cvičení zpestřit použitím dalších pomůcek, jako jsou například známé kruhy Pilates, overball nebo posilovací guma.

Pořiďte si vibračního trenéra
A na kolik cvičení s Reviberem Plus vyjde? Za 1 aplikaci zaplatíte 150 Kč, za 10 aplikací 1300 Kč. Mnohem výhodnější je pořídit si tříměsíční permanentku, kterou lze využívat i denně, a která stojí 2500 Kč. Anebo si raději chcete pořídit svého vlastního trenéra, kterého budete mít jen a jen pro sebe? Za tento luxus zaplatíte 9 450 Kč. Odměnou za to Vám bude příjemný pocit z krásného těla. Že Vás vibrační trenér nadchnul stejně jako nás? Ráda byste si s ním domluvila schůzku? Informujte se na webových stránkách www.studiovanda.cz nebo na tomto telefonním čísle 776 546 676. Přejeme Vám radost ze cvičení a dobrou zábavu!

Přečtěte si také:

Navštivte také: Pleťová kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.