Trápí Vás nedokonalosti postavy?

20.05.2011 | Estetická chirurgie

Trápí Vás nedokonalosti postavy, ale třeba také vývojové vady, křečové žíly, pokleslá víčka, anebo ortopedické problémy?

Brněnská klinika plastické chirurgie Laurea prostřednictvím týmů odborných lékařů s patřičnou atestací provádí množství specializovaných operací za využití špičkové techniky. 

Kromě liposukce a dalších estetických procedur se zdejší zkušení profesionálové postarají například odstranění nepěkných stařeckých skvrn na rukou i v obličeji, nebo o odstranění převislé kůže na břichu po velkém váhovém úbytku, či velké liposukci. Výsledkem není pouhá korekce těla, ale i lepší psychický pocit ze sebe sama doplněný vyšším sebevědomím.

Pod pojmem plastická chirurgie si většinou představíme estetické procedury, jako je nejčastěji zvětšení prsů či odstátí tuku. Není to tak úplně pravda, protože estetická disciplína je pouze úzkou odnoží plastické chirurgie. Tento termín zahrnuje široké pole různých procedur a oborů, a to včetně chirurgie vývojových vad, nádorů, úrazů, léčby popálenin a dalších medicínských oblastí. Na kliniku Laurea se obracejí i lidé s rozštěpem rtu, stejně jako pacientky po rakovině prsu. Provádí se zde i úpravy genitálu.

       

Na klinice Laurea pracují odborní lékaři s atestací z plastické chirurgie. Jedná se o odborníky, kteří se neustále dále vzdělávají a prošli renomovanými tuzemskými i zahraničními pracovišti. Při výběru vhodného pracoviště pro provedení estetického zákroku je právě kvalifikace lékařů velmi podstatným hlediskem. Neméně důležité je samozřejmě přístrojové vybavení. Klinika Laurea je vybavena špičkovými přístroji z Japonska a Švýcarska.

Klinika plastické a estetické chirurgie Laurea, se sídlem v ulici Bulharská 29, nabízí komplexní estetické řešení nedostatků postavy. Od modelace postavy liposukcí, zvětšení či zmenšení prsů, korekce nosu, brady a modelace rtů, přes facelifting, redukci vrásek, až po depilaci. Pooperační péče na klinice Laurea představuje další kapitolu, která rozhodně stojí za zmínku, neboť se komplexním přístupem podstatně liší od konkurenčních nabídek. Lůžkové oddělení kliniky je v provozu 7 dní v týdnu a klienti zde mají zajištěnou stálou péči zdravotnického personálu, včetně nočních lékařských služeb. K celkové pohodě klientů dále přispívá stravování na velmi dobré úrovni. Samozřejmostí je výběr z několika jídel v poledne i večer. Klinika rovněž vyhoví speciálním stravovacím požadavkům klienta.

Klienti se také často obávají anestezie a nepříjemných stavů po probuzení. Tomuto oboru se na klinice opět věnují zkušení anesteziologové a specializované sestry. Stav každého pacienta je pečlivě monitorován a klinika se může pochlubit velmi dobrými výsledky. Ke sledování a vyhodnocování  hloubky celkové anestesie a tím i její kvality se zde vedle kontroly klinického stavu pacienta používá monitorace tlaku krve, frekvence pulsu, kvality relaxace, nasycení krve kyslíkem a ventilačních hodnot. V současné době se zde provádí naprosto ojedinělá metoda - Monitorace bispektrálního indexu, která spočívá v nepřetržitém snímání elektrické aktivity mozku během operace, a umožňuje velmi citlivé a šetrné dávkování anestetik.

Jako doplňkové služby naleznete na klinice Laurea i ordinaci gynekologa, stomatologa a několik kosmetických salonů. Neméně vyhledávané jsou služby kadeřníka a různé druhy masáží.

Klinika plastické a estetické chirurgie Laurea svým zákazníkům v rámci estetické chirurgie, laserového studia a moderní stomatologie poskytuje tu nejlepší medicínskou a kosmetickou péči, po jejíž absolvování se zbaví nejen nechtěných zdravotních neduhů, ale rovněž pocítí fyzickou i duševní spokojenost.

www.laurea.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.