Ovale Lifting – zpevněte kontury svého obličeje

15.07.2011 | Krása a móda | Pleť

Hledáte účinné řešení v boji proti vráskám a proti povadlým rysům obličeje? Vyzkoušejte novinku Rostlinné kosmetiky Yves Rocher, která účinně bojuje proti známkám stárnutí pleti a pleť vyhlazuje díky aktivním výtažkům z rakytníku. Objevte program proti povadlým rysům obličeje – objevte Ovale Lifting.

Pleť žen okolo 45 let věku vykazuje obdobné známky stárnutí – kontury obličeje ztrácí svou pevnost, pleť je povadlá a objevují se hluboké vrásky. Zpevněte kontury obličeje a vypněte pleť díky jedinečnému aktivnímu séru z rakytníku, z něhož využíváme 2 účinné výtažky: výtažek z dužiny bohatý na kyselinu jablečnou a výtažek ze semen bohatý na fytosteroly. Kyselina jablečná zlepšuje přilnavost škáry a pokožky. Fytosteroly stimulují produkci 3 základních stavebních látek škáry: kyseliny hyaluronové, kolagenu a elastinu. Viditelný výsledek: dvojitý liftingový efekt – výrazné vyhlazení pleti a zpevnění kontur obličej.

      

Proč rakytník?
Rakytník je keř s bohatě rozvětvenou strukturou kořenů, který dokáže navrátit úrodnost i půdám velmi chudým na živiny. Na základě pětiletého výzkumu objevily Výzkumné laboratoře Yves Rocher účinný prostředek proti ztrátě pevnosti a pružnosti pleti - aktivní sérum ze dvou výtažků z rakytníku, které účinně bojuje proti příznakům stárnutí pleti. Dochází k až 45% hloubkovému zpevnění pleti a až k 35% zlepšení přilnavosti škáry a pokožky. Pleť je vypnutá, odolnější a pružnější.

Program proti povadlým rysům obličeje zahrnuje:
Denní zpevňující péči na obličej a krk, kelimek 50 ml, cena 920 Kč
Noční zpevňující péči na obličej a krk, kelímek 50 ml, cena 920 Kč
Péči na povadlá víčka, tuba 14 ml, cena 660 Kč
Masážní doplněk, který stimuluje účinnost liftingové péče, cena 69 Kč

www.yves-rocher.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Pleťová kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.