Blonďatá kráska Nikol Moravcová jede k moři jen s desaterem plavek

07.07.2011 | Revue

Modelka a herečka Nikol Moravcová, dlouhonohá blonďatá kráska, je v posledních letech vždy ozdobou Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech.

"Na poslední chvíli jsem si vybírala šaty od tří návrhářek a ještě jsem běhala po buticích," říká Nikol Moravcová, která se tentokrát na festivalu prezentuje především jako herečka ve filmu 3D V peřině režiséra F. A. Brabce.

"Mohu prozradit, že jedna z těch rób jsou dlouhé květované šaty, protože ty se k létu hodí," je si jista absolventka marketinkové školy, reportérka Fashion TV a cvičitelka aerobiku. A ve filmu V peřině žena všech mužských snů.

"I když mám pracovní smlouvu jako modelka v Los Angeles, na dovolenou si ještě zajedu s kamarádkami do Barcelony, pak po vodě v Česku a potom poletím s přítelem do Srí Lanky i do Mexika. Čeká mě vlastně jedna velká dovolená," svěřuje se nevěsta z proslulé reklamy jedné banky, která si bere starce pro peníze.

"K moři mám připravených deset plavek. Všechny bez ramínek, vršky jsou nejčastěji bílo zlaté, ozdobené zlatými korálky. No, a víc toho asi nepotřebuji," směje se Nikol Moravcová.

Přečtěte si také:

Navštivte také: Videa, Rozhovory

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.