Lutovská myslí na zadní kolečka, chce další titul

22.04.2010 | Revue

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská (26) si uvědomuje, že se modelingem nemůže živit věčně. Studuje na vysoké škole sociální a masovou komunikaci. Je už bakalářkou, ale teď touží po dalším titulu.

Už ne "missím", ale možná o to důležitějším. Chce uspěšně dostudovat a stát se magistrou.

"Samozřejmě že musím myslet na to, co bude dál. I když se věnuji mediální komunikaci, rozhodně bych nechtěla mít vlastní mediální agenturu," říká dlouhonohá blondýna, která je pyšná, že je patronkou zdravotnického zařízení v Keni a pomáhá tamním lidem.

"Vlastnit mediální agenturu, to je strašně starostí, ale ráda bych jednou pro nějakou pracovala. A neměla všechno pod svým velením. O to bych opravdu nestála."

Iveta si libuje, že je už snad konečně jaro. Mohla tak po dlouhé době konečně uklidit všechny zimní věci a začít chodit zase jen tak "nalehko". Do zahraničí se teď nechystá, nejraději létá do teplých krajů v zimě. Pro letošní jaro si nepřipravila nové kreace, ani make-up.
"Nedám moc na trendy, myslím si, že každý má nosit, co mu sluší. Totéž platí o líčení. Přece neznamená, že jestliže je třeba v módě fialová, budu se líčit fialově, když mi to nesluší. Žena nemusí být vždycky jen ,in´," tvrdí.
 
Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.