Revue

Kocurová má jasno: "Už nemám potřebu se živit jako modelka!"
Moderátorka a herečka Jitka Kocurová (30) se dlouhou dobu živila jako modelka. Úspěchy sklízela nejen u nás, ale i v zahraničí. celý článek
Kardinál Miloslav Vlk (77), arcibiskup pražský, který již přivítá na ruzyňském letišti papeže Benedikta XVI., je i přes svůj vysoký úřad člověkem z masa a kostí.
Zpěvák, muzikant, herec a sportovec Vašek Noid Bárta (28) se do minulosti už nechce vracet.
Herec a moderátor Aleš Háma (36) ví naprosto jistě, že do první třídy by se vrátit nechtěl.
Magda Malá: "Dcera umí výšky jako Karel Gott!"
Zpěvačka Magda Malá (42) si pochvaluje, že její tří měsíční dcera Terezka se má čile k světu. celý článek
Zpěvák Petr Bende (32), který se do povědomí posluchačů dostal především díky soutěži Česko hledá SuperStar, se už nemohl dočkat nového rozjezdu populární pěvecké soutěže.
Muzikál Dracula vychází na CD. Zatímco na jevišti Divadla Hybernia se v hlavní roli střídají s Danielem Hůlkou (41) zpěváci Marián Vojtko (36) a Pepa Vojtek (44), na cédéčku si ani neškrtnou.
Herečka Bára Štěpánová (49) se před dvěma měsíci provdala ze svého dlouholetého milence Mirka Barabáše (46).
Zagorová se přiznala: Má ve skříni oblečení za statisíce!
Zpěvačka Hana Zagorová (62) je vždy perfektně upravená a elegantní. Na módní výstřelky si nijak zvlášť nepotrpí. celý článek
Herečka Jitka Čvančarová (31), která bývá někdy nazývána českou Sofií Loren, prožila deset měsíců ve vysočanských ateliérech.
Kariéra oblíbené herečky Nely Boudové (41) na rozdíl od některých jejích kolegyň nikterak neskomírá.
Moderátor, muzikant a herec Zdeněk Podhůrský (50) býval opředen nejrůznějšími skandály. Zvláště, když žil s Ivetou Bartošovou. Dnes je ale prý všechno jinak.