Magda Malá:
"Dcera umí výšky jako Karel Gott!"

26.09.2009 | Revue

Zpěvačka Magda Malá (42) si pochvaluje, že její tří měsíční dcera Terezka se má čile k světu.

Nedávno ji dokonce uvedla poprvé do pěvecké a herecké společnosti. Terezce se to moc líbilo a chvílemi svoji přítomnost dávala i náležitě hlasitě najevo. 

"Když chce dát o sobě vědět, nebrečí, ale zpívá. Výšky dokáže téměř jako Karel Gott, asi z ní bude zpěvačka," směje se Magda Malá.
Jak prozradila, je to možná i tím, že kmotrami Terezky jsou zpěvačky Marcela Březinová a Hanka Křížková.

Magda nedávno vystoupila na koncertu Srdeční záležitosti, jehož výtěžek byl, stejně jako loni, připsán na účet nadace pro matky v tísni Mater et Pueri, kterou Magda před lety založila.

Vyzpívali vybavení azylového domu

Zpěvačka si dobře uvědomuje, jaké ji potkalo štěstí, když poznala současného životního partnera. Na vlastní kůži totiž před sedmi lety zažila, jaké to je, když muž opustí ženu, se kterou čeká dítě.
"Věděla jsem, že bude těžké být maminkou, která nemá partnera a tolik potřebné zázemí. Přesto jsem ani na chvíli nepochybovala. Jsem šťastná, že malou Magdu mám, proto chci pomoci ženám, které se rozhodnou stejně jako já. Peníze, kteréjsme vybrali, letos půjdou na vybavení azylového domu nábytkem. Podle mých informací, je vše konečně na dobré cestě. A pražský magistrát už by měl v dohledné době určit dům, ve kterém budou osamělé maminky s dětmi bydlet," těší se Magda Malá. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.