Revue

Mesárošová strávila divoký týden na Kypru!
Ještě na začátku léta sexbomba Dominika Mesárošová (23) prohlašovala, že letos na dovolenou nepojede. celý článek
Emotivní okamžiky prožíval včera (3. 7.) zpěvák a hudebník Petr Janda (67) při porodu své dcery Anežky (50 cm, 2860 gramů).
Herečka Hanka Vagnerová (28) přiznala, že většinou hraje hodné a dobrotivé role.
Už tento týden (7. 8.) řekne Miss ČR 2003 Lucie Váchová (24) své "ano" příteli, jachtaři Davidu Křížkovi.
Trumfne Nela Boudová Danu Morávkovou?
Nela Boudová (41) hraje v závěrečné sérii Velmi křehkých vztahů lékařku. celý článek
Kuloárové šeptandy před zahájením pátého ročníku nohejbalového turnaje rockových kapel, Festonda Cup 2009, který proběhl na kurtech v Praze Vršovicích, favorizovaly na prvenství členy skupiny...
Kdyby nebyla tanečnicí a moderátorkou, usilovala by Kristina Bastien-Kloubková o to stát se degustátorkou voňavek, nebo alespoň pracovat ve značkové parfumérii.
Za vykonstruovanou kauzu a provokaci pokládá nejpopulárnější zpěvák Karel Gott (70) zveřejnění svého údajného osobního dopisu komunistickému prezidentovi Husákovi.
Farna přiznává: "Moje první láska byla platonická!"
Zpěvačka Ewa Farna oslaví 12. srpna šestnáctiny prozaicky s rodiči. "Žádné velké popíjení to nebude, ale domácí rodinná oslava," vysvětlila zpěvačka. celý článek
Ivan Vodochodský (46), televizní kuchař, herec a producent ví moc dobře, která celebrita umí vařit a která se jen tak tváří, že umí, aby byla "in".
S debutovou deskou Ztrácíš získal hudebník Marek Ztracený (24) hned několik ocenění. Mimo jiné Českého slavíka za objev roku.
Bára Kolářová (25) , modelka a Česká Vicemiss z roku 2006, se v září chystá definitivně ukončit školu. A to si zaslouží pořádnou odměnu.