Revue

"Vékávéčka" končí, ale časem se možná vrátí
Dvojčata Kateřina a Jitka Bártů, která napsala pět set padesát dílů televizního seriálu Rodinná pouta, později přejmenovaného na Velmi křehké vztahy, si dala na závěr roku od práce oddech. celý článek
Modelka Agáta Hanychová (24) se zúčastnila oslav prvního výročí Kliniky estetické stomatologie a kosmetiky EsthetX.
Jiřina Jandová (30), dcera trojnásobného slavíka Dalibora Jandy, vydává zbrusu nové album Tvář.
Zpěvačka Iveta Bartošová (43) chce dokázat svému manželovi, že se o sebe umí postarat sama.
Helena Vondráčková skončila v muzikálu Mona Lisa!
Zpěvačka Helena Vondráčková (62) odehrála svoje poslední představení v muzikálu Mona Lisa. celý článek
Dva dny strávily letošní finalistky Miss World, včetně naší Anety Vignerové (22), v Legend Safari Resortu.
Dana Morávková (38) se stala z černovlasé sexy Andrey Rubešové v primáckých Velmi křehkých vztazích nevtíravou slušňačkou Zdenou Tichou v konkurenční novácké Ordinaci v růžové zahradě.
V pořadí osmnácté cédéčko zpěváka Dalibora Jandy (56) se prý rodilo ve velkých bolestech. "Jmenuje se Hvězdné duety a zazpíval jsem si s dvanácti partnerkami.
Jsem zakletá do rolí maminek, zoufá si Geislerová
Film Divnovlásky podle knihy Ireny Obermannové, ve kterém exceluje Aňa Geislerová (33), byl na letošním festivalu Novoměstský hrnec smíchu vyhlášen za nejlepší televizní komedii. celý článek
Miss World 2006 a prezidentka soutěže Miss ČR Taťána Kuchařová (21) je symbolem elegantního oblečení. I proto se stala tváří módního salonu Richter.
Herec a moderátor Tomáš Krejčíř (38), vzorný otec tří dětí - jedenáctileté Dorky, osmiletého Adama a tříletého Davida -, je šťastný, že má velkou rodinu.
Herec a moderátor Tomáš Krejčíř (38), vzorný otec tří dětí - jedenáctileté Dorky, osmiletého Adama a tříletého Davida -, je šťastný, že má velkou rodinu.