Noid:
Lucka? To už je historie!

26.09.2009 | Revue

Zpěvák, muzikant, herec a sportovec Vašek Noid Bárta (28) se do minulosti už nechce vracet.

"Na Lucku Bílou se mě neptejte, je to historie a nechci a nebudu o tom mluvit. Jsem šťastně zamilovaný, a to je nejdůležitější," kategoricky řekl Noid.

Nepřístupný výraz mu ale dlouho nevydržel. "Nechme spát staré příhody, co bylo, bylo, žiju teď současností," doplnil už milejším tónem.

Současnost pro něj znamená především jeho nová přítelkyně Alena Jáklová. Díky ní získal roli i v nově natáčeném filmu o odsouzeném vězni Kájinkovi.
"Tak úplně protekčně to zase nebylo. Kdybych se režisérovi nehodil, nebo kdyby usoudil, že jsem poleno, asi bych nehrál," vysvětluje Noid, který ve filmu hraje Kájinkova spoluvězně.

Několik dnů se natáčelo i ve věznici a Vašek si z tohoto prostředí odnesl smíšené pocity.
"Natáčení v autentickém prostředí bylo sice fajn, ale na druhou stranu jsem si řekl, že sem chci jedině jako návštěva, ne jako zdejší obyvatel. Už budu asi hodnej kluk," zafilozofoval Vašek. 

Zastihli jsme ho při sportování. Pracoval na kondici a s vervou, která mnohdy profesionálním hráčům chybí, se pustil do čtyřhry ve stolním tenisu. Ten miluje a věnuje se mu vždycky, když vyšetří trošku času.
"Samozřejmě si rád zahraju i fotbal. Ten jsem mimochodem provozoval i závodně a je jen škoda, že trenéry věhlasných týmů jsem svými výkony neoslovil. Byl jsem technik a kanonýr, jakých je na našich hřištích pomálu. Střílel jsem góly jak na běžícím pásu a mnohdy jsem se trefil i do soupeřovy branky," dodal se smíchem, a po úspěšně zvládnutém pingpongovém zápase si šel vyzkoušet minigolf.

Ten je pro něj dosud úplnou neznámou a do jeho tajů se hodlá rovněž pohroužit. Všechno, kde se hraje s míčem nebo míčkem, chce Bárta vyzkoušet a vypilovávat, aby se prý mohl úspěšně postavit každému soupeři.
"Jsem hravej, ale všechno beru vážně," pokýval hlavou a zcela se oddal minigolfu. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.