Revue

Leona Machálková prý už nikdy nebude Šípkovou milenkou
I se když Leona Machálková (42) přátelsky stýká s otcem svého syna Artura, architektem Bořkem Šípkem (60), nepřipouští, že by mohli být ještě někdy milenci. celý článek
Zpěvačka Míša Nosková (27) je ve čtvrtém měsíci těhotenství. "Teprve ho začínám, ale je to paráda. Cítím se skvěle," svěřila své pocity.
V pěvecké soutěži Česko Slovenská SuperStar Jan Bendig (16) sice neskončil na prvních příčkách, přesto se mu na rozdíl od některých kolegů zatím daří udržet se v showbyznysu.
Novinářka a spisovatelka Barbara Nesvadbová (35) pokřtila minulý týden svoji první audioknihu, načtenou podle vlastního románu Pohádkář.
Csáková chystá návrat na scénu, pomoci jí má Michal David
Zpěvačka Ilona Csáková (40) září štěstím. Maminka šestiměsíčního Daniela je štíhlá jako proutek a má vedle sebe muže, kterého jí prý kdekdo závidí. celý článek
Libuška Vojtková(28), exmanželka rockera Pepy Vojtka, má za sebou krušných čtrnáct dnů.
Herečka Sabina Laurinová (38) se vrací do Divadla Kalich, kde si v obnovené premiéře (8. března) muzikálu Vaša Patejdla Jack Rozparovač opět zahraje hlavní ženskou roli, Glorii.
Herec, zpěvák a galerista Zdeněk Podhůrský (50) stále nechce o svatbě ani slyšet. Už přes tři roky randí s přítelkyní Ilonkou (22), ale k oltáři se nehrne.
Zuzana Jandová se rozešla s přítelem
Miss ČR 2008 Zuzana Jandová (23) odlétla krátce po svém účinkování v soutěži Duety... když hvězdy zpívají do Spojených států, aby zde zkusila štěstí jako modelka. A vyplatilo se jí to. Daří se jí natolik, že dala vale svému příteli Ago Simitčimu. celý článek
Jablka patří mezi nejoblíbenější druhy ovoce. Jsou plná zdraví prospěšných látek. Tak proč si z nich nepřipravit chutný dezert?
Každý televizní pořad, ve kterém vystupuje Tereza Kostková (33), má vysokou sledovanost. V poslední době se k jejím věrným divákům přidal i syn Toníček.
Vendula Auš Svobodová (37) prožívá teď šťastnější období svého života. Je opět dlouhovlasou blondýnou s plnými tvary.