Revue

Vojtková: Svatba a děti ne, společné bydlení ano!
Tanečnice Libuška Vojtková září štěstím. A proč by také ne. Jak sama tvrdí, prožívá parádní období. celý článek
Semifinalistka první řady Česko-Slovenské SuperStar Monika Bagárová už zdaleka není tak nevinná dívka, jak se ještě donedávna prezentovala.
Kuchař Zdeněk Pohlreich se svými asistenty dvě hodiny vytvářel na pražském náměstí Republiky grilované speciality.
Tokají stále jako dvě hrdličky a o tom, že se prý rozešli, nemůže být ani řeč. Kdo? Modelka a zpěvačka Eliška Bučková a zpěvák a skladatel Vašek Noid Bárta.
Nejsem kritik, dokážu i ocenit, tvrdí Dana Morávková
Herečka a moderátorka Dana Morávková se chodí dívat na své kolegy do divadel a dělá si představu o tom, jak je kdo talentovaný a výkonný. celý článek
Jestlipak víte, na jaké posteli spí populární česká herečka a modelka Alice Bendová? Krásná celebrita si noc co noc dopřává jedinečný komfort luxusní polohovací postele Pullman, model My Box.
Brad Pitt a Angelina Jolie před pár dny oficiálně oznámili, že se budou brát. Snad aby unikli novinářům, vydali se teď se všemi šesti dětmi na dovolenou na Galapágy.
Děly se to v crepérii U slepiček věci. Na mistrovství Průhonic ve vaření svíčkové skončila Jovanka Vojtková na třetím místě.
Dara a Rytmus, Adidas jim sluší
Víte, že Adidas letos slaví čtyřicítku? A že už dávno nezůstává jen u tenisek, kšiltovek a triček, ale přichází s jubilejní kolekcí velice stylových modelů pro volný čas? celý článek
Zpěvačka Míša Nosková se ztrácí před očima. Ještě před sedmi měsíci byla milým a vcelku úspěšným boubelatým stvořením.
Po vítězství v České Miss v roce 2003 rozjela tehdy ještě Lucie Váchová, dnes Lucie Křížková, velmi dobře modelingovou kariéru.
Tomáš Klus má velmi blízko k povoláním, která ženám vždycky připadala sexy. Zpěvák, herec a sportovec a k tomu vypadá jako velký romantik.