Revue

Českou Miss 2012 je Tereza Chlebovská
V sobotu večer proběhl slavnostní galavečer, kde byla zvolena nová česká královna krásy. celý článek
Zpěvačka Magda Malá je po nedávném rozchodu s přítelem a otcem její druhé dcery Magdalenky stále sama. Rozhodně ale "nelká a nehořekuje", protože - jak tvrdí - to bylo jediné možné řešení.
Již brzy bude zvolena nová královna krásy, Česká Miss roku 2012. Té předá pomyslné žezlo úřadující kráska Jitka Nováčková.
Ženy přitahují muži, kteří jsou šarmantní, mají příjemné vystupování, ale přitom se v nich ukrývá kus dobrodruha, a nechybí jim smysl pro humor. Jako třeba úspěšný producent a porotce talentu...
Válková má novou hřívu, Bendová bílé zuby
Krásky českého showbyznysu Jitka Válková a Alice Bendová opravdu nezahálí. Protože mají před sebou několik zajímavých pracovních nabídek, rozhodly se trochu se zkrášlit. celý článek
Ne každý řeší partnerský vztah sňatkem. Ne každý se po pár měsících známosti žene do chomoutu. Takovou filozofii prosazuje i bývalý český fotbalový reprezentant Tomáš Ujfaluši.
Herečka a zpěvačka Světlana Nálepková v sobě objevila skrytý talent. Vždycky ji mrzelo, že neměla příležitost naučit se hru králů. Vsadila se proto s přáteli, že si šachy během týdne osvojí.
Naše redaktorka je mladá, krásná a zúčastnila se castingu České Miss. Zajímají Vás její dojmy, zkušenosti, a zda postoupila? Čtěte!
Skupina Lunetic hlásí návrat. A má být monstrózní!
Šestnáct let po vzniku skupiny Lunetic hlásí tato skupina návrat na scénu. A bude to comeback docela monstrózní. celý článek
Moderátorka Štěpánka Duchková sice svá dvojčata Adámka a Honzíka miluje a je na ně pyšná, ale někdy z nich prý přímo šílí.
list Vanity Fair zveřejnil seznam vážných kandidátů na ocenění nejlépe oblékaného muže, ženy a páru roku 2011.
Když před pár týdny nabídli zpěvačce Sise Sklovské roli v muzikálu Naháči, radostně ji přijala. Vůbec jí přitom nevadilo, že se bude muset svléknout. Se svým tělem je prý naprosto spokojená....