Revue

Miss World 2006 Kuchařová tvrdí: "Na soutěžích Miss se neuplácí!"
Prezidentka soutěže Miss ČR a vítězka Miss World 2006 Taťána Kuchařová (21) nedávno vydražila svoje šaty, ve kterých vyhrála Miss World. celý článek
I když se herec Martin Dejdar (44) stal patronem kulinářského festivalu S gulášem kolem světa, na tuto specialitu si vůbec nepotrpí.
Miss ČR 2008 Zuzana Jandová (22) nafotila letos o prázdninách svůj první kalendář.
Zpěvačka Míša Nosková (26) neodhadla své možnosti. A to nejen po pracovní stránce.
Radek John přiznává: "Vedu si černou listinu prolhaných novinářů!"
Radek John (55), ještě nedávno jedna z nejpopulárnějších televizních tváří, přesedlal na politiku. celý článek
Být houslový virtuóz a zároveň otec malých dětí není nic snadného. Své o tom ví Pavel Šporcl (36), který si zakládá na tom, že je nejen skvělý houslista, ale také otec.
Modelka a Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová (20) se chystá po vzoru dalších modelek zabrousit do návrhářství.
Herečka Sandra Nováková (27) jde v posledních letech z role do role a s tím úzce souvisí i změna jejího vzhledu. Jen za poslední rok vystřídala hned několik účesů!
Hůlka: Nejsem baron Prášil, Šárce nelžu!
Charismatický zpěvák Daniel Hůlka (41) přiznává, že jeho životem prošlo mnoho žen. O každé lásce, kterou prožívá, si myslí, že je poslední. celý článek
Zakladatel kapely Greenhorns, karikaturista Jan Vyčítal (67), se musel nadobro vzdát hry na svou oblíbenou kytaru. A protože bez muziky nemůže žít, koupil si ukulele.
Po prvních třech úspěšných CD s příběhy dobrého vojáka Švejka vychází nyní dalších osm pokračování.
"Před soutěží se snažím za každou cenu zůstat klidná. Šílená a nezvladatelná nervozita na mě přijde těsně předtím, než mám udělat první krok a vstoupit na jeviště. To se klepu jako ratlík."