Revue

Jirka Mádl oholil knírek a vrátil se do školy
V nové komedii režiséra Tomáše Vorla Ulovit miliardáře není Jirka Mádl (22) ani roztomilým snowboarďákem, ani uličníkem z Gymplu... celý článek
Jedním z účinkujících párů v novém pořadu České televize Duety …když hvězdy zpívají se stali zpěvačka Petra Janů (56) a sportovní komentátor Vojtěch Bernatský (34).
Slovenský herec a ředitel bratislavského Divadla Aréna Juraj Kukura (62) nikdy nepřijal nabídku hrát v některém v českém nebo slovenském televizním seriálu.
Zpěvačka Iva Frühlingová (27) se rozhodla odejít ze sólové dráhy.
Podhůrský válčí se zloději, líčí na ně pasti!
Krade se všude. Přesvědčil se o tom i herec a muzikant Zdeněk Podhůrský (50), který je spoluvlastníkem několika galerií. celý článek
Měsíce zbytečné práce a těžká hlava pořadatelů. Tak popsala produkce skupiny situaci kolem nového pěveckého seskupení 4 LaDies.
Sobotní finále (24. 10.) Miss ČR 2009 otevřelo dveře do světa showbyznysu nejen dívce s číslem 10 Anetě Vignerové (21), která se stala novou kralující Miss ČR.
To, o čem se donedávna jen šuškalo, je skutečností. Účastnice reality show VyVolení (2005) a diskžokejka Věra Patt (42) je zaláskovaná.
Miss World 2008 exkluzivně: "Divím se, jak hezké máte v Česku dívky!"
Přímého přenosu finále Miss ČR 2009 se zúčastnila i současná Miss World, Ruska Ksenija Suchinová (22). celý článek
Hana Zagorová (63) létá letadlem za svým manželem, tenoristou Štefanem Margitou (53), aby ho zhlédla na jevišti.
Spisovatel Miroslav Švandrlík zemřel včera (26.10.) ve věku 77 let.
V sobotu 24. října předala nejdéle úřadující Miss ČR 2008 Zuzana Jandová (22) žezlo své budoucí nástupkyni.