Nosková utekla z 4 LaDies, nahradila ji černoška Esther!

29.10.2009 | Revue

Měsíce zbytečné práce a těžká hlava pořadatelů. Tak popsala produkce skupiny situaci kolem nového pěveckého seskupení 4 LaDies.

Poté, co tuto formaci narychlo opustila jedna ze zakládajících členek, zpěvačka Míša Nosková (26), začaly těm ostatním krušné chvilky. Narychlo ji musela nahradit černošská zpěvačka Esther Lubadika.

Šárka Vaňková, Leona Černá a Tereza Zelinková musely s omluvou vysvětlovat pořadatelům, proč nemohou na slíbených a mnohdy smluvně zavázaných koncertech vystoupit. Nakonec se ovšem ukázalo, že všechno zlé je pro něco dobré.
"Není to pěvecké kvarteto, nebo dívčí kapela. Je to komponované vystoupení, během kterého vystupujeme jednotlivě, v duetech, ale také v propracovaných čtyřhlasech. Navíc máme zajímavou choreografii, se kterou nám pomáhala choreografka Petra Parvoničová," vysvětluje Leona Černá.
"Zdálo se, že si ve všem rozumíme profesně i lidsky, ale záhy se ukázalo, že máme přeci jen jeden slabý článek. Tím byla právě Míša, která paradoxně stála u samotného zrodu myšlenky 4 LaDies," dodává Černá.

A co se vlastně stalo? Doslova pár dní před první veřejnou prezentací 4 LaDies dala Nosková zpátečku a od svých souputnic odešla.
O tom, že se s touto překážkou nakonec děvčata dokázala s přehledem vypořádat, svědčí jejich sobotní vystoupení na soutěži Muž desetiletí v Hronově. Noskovou nadobro nahradila černošská zpěvačka Esther Lubadika, která byla ke spolupráci 4 LaDies přizvána. A i díky nové tváři sklidily 4 LaDies svůj první bouřlivý aplaus.

Příčinou odchodu Noskové z pěvecké formace může být její nový milostný poměr. Jak jsme se informovali, zpěvačka je čerstvě zamilovaná do svého přítele Petra. A začala prý podnikat.
"Moje firma se zabývá tím, že vyváží umělce do zahraničí. Zaměřuji se na public relation. Například teď zastupuji zpěvačku Terezku Wagnerovou," prozradila Nosková.
 
Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.