II. Vicemiss ČR 2009 Hana Věrná:
"Věřím, že vztah s Radimem mi vydrží!"

29.10.2009 | Revue

Sobotní finále (24. 10.) Miss ČR 2009 otevřelo dveře do světa showbyznysu nejen dívce s číslem 10 Anetě Vignerové (21), která se stala novou kralující Miss ČR.

Ale také I. Vicemiss Lucii Smatanové (23) a II. Vicemiss Haně Věrné (20). Ta doufá, že "věrná" zůstane i svému příteli Radimovi.

Právě 175 centimetrů vysoká Hanka z Kudlovic prý výhru nečekala.

"Pokaždé jsem ty holky viděla jinak. Jednou nalíčené, jednou nenalíčené. Až do poslední chvíle jsem nevěděla, jak zrovna já na tom budu," svěřila se.

Svůj díl v její nervozitě prý sehrála částečně také porota.
"Někteří porotci nás viděli na finále úplně poprvé. Navíc neznali naše chování, takže se vůbec nedalo odhadnout, jak to dopadne," tvrdila Hanka.

Konkrétně Věrné prý daly nejvíce zabrat schody. Byla z nich celou dobu naprosto nešťastná.
"Měla jsem z nich až panickou hrůzu. Když jsme na nich stály poprvé, měly některé holky dokonce závratě. Z vrchu to opravdu nebyla žádná sranda. Myslím, že zrovna u mě nebyl nástup nejlepší, ale pak ze mě celá tréma spadla a užívala jsem si to," hodnotí své vystoupení Hanka, které při finále držel palce kromě rodičů i její přítel Radim.

"Jsme spolu rok a doufám, že nám to i nadále vydrží. Věřím, že mě bude podporovat," svěřila se Hanka, která by ráda svoji kariéru modelky spojila s cestováním a charitou.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.