Finalistky Miss ČR obuly boty, které nosí Paris Hiltonová či Victoria Beckhamová!

26.10.2009 | Revue

V sobotu 24. října předala nejdéle úřadující Miss ČR 2008 Zuzana Jandová (22) žezlo své budoucí nástupkyni.

Dvanáct finalistek se předvedlo v modelech, které pro letošní ročník připravila návrhářka Liběna Rochová (58).

A při výběru si dávala opravdu záležet. Dívky oblékly spoustu luxusních materiálů, drahých šperků a boty, které nosí takové módní ikony, jako Paris Hiltonová či Victoria Beckhamová.

"Nechtěla jsem dopředu nic prozrazovat, protože tyto záležitosti musely zůstat utajené," svěřila se exkluzivně Rochová.

"Ta první řada byla velmi barevná. Jednalo se o ´fresh´ šaty, které lichotí postavám děvčat. Druhá řada byla z kolekce Liběny Rochové, stříbrno-zlatá řada z luxusních materiálů, která byla doplněna skleněnými a kovovými šperky. Byla trochu na pomezí fashion art a ctila podle mě ženské tělo. Po ní pak následovaly plavky. Objednala jsem na ně speciálně luxusní materiál, který hodně odhalil a popsal figuru," prozradila návrhářka.

Největší skvost pak přišel na závěr soutěže. Dívky oblékly luxusní večerní šaty. Právě na nich si nechala návrhářka speciálně záležet.

"Závěrečná řada večerních šatů obsahovala unikátní doplněk, který ještě nikde ve světě nebyl na přehlídkách použit. Jedna věhlasná firma mi to nabídla a já nemohla odmítnout," tvrdí Rochová.
K celé kolekci dodala boty italská firma Le Silla, jejíž kousky propagují například Paris Hiltonová, Victoria Beckhamová či Eva Longoriová. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.