Miss World 2008 exkluzivně:
"Divím se, jak hezké máte v Česku dívky!"

27.10.2009 | Revue

Přímého přenosu finále Miss ČR 2009 se zúčastnila i současná Miss World, Ruska Ksenija Suchinová (22).

Po boku Miss World z roku 2006 a prezidentky soutěže Miss ČR Taťány Kuchařové zasedla v porotě. 

Ksenija přilétla do Prahy v pátek 23.10. a zúčastnila se všech finálových zkoušek.

"Měla jsem při té příležitosti možnost seznámit se se všemi dvanácti finalistkami a divila jsem se, jak všechny jsou krásné," svěřila se exkluzivně Suchinová, jejímž hlavním úkolem bylo převzít šek z vydražené korunky a žezla Miss ČR 2009.

Konečná částka obou předmětů se nakonec vyšplhala na 210 tisíc korun.
"Za dobu svého kralování jsem získala okolo 30 milionů dolarů. Navštívila jsem asi třicet zemí a jsem pyšná na to, že se mi podařilo během jednoho roku shromáždit takovou spoustu peněz pro děti a pro lidi, kteří to mají za potřebí," prozradila hrdě současná Miss World, která už v neděli brzo ráno odlétla zpět do Moskvy.

"V Česku pobudu jen dva dny. Pak odlétám do Abú Dhabi a do Londýna, kde na mě čeká dalších sto dvacet krasavic a kde bude velký dobročinný večer. A společně se potom opět všechny dívky přesuneme znovu do Abú Dhabi a také navštívíme Jižní Afriku," odrecitovala svůj nabitý program Ksenija, která už za dva měsíce předá korunku nové nástupkyni.

Zda jí bude naše letošní vítězka Aneta Vignerová z Havířova, se dozvíme 12. prosince, kdy se uskuteční finále Miss World 2009 v Jihoafrické republice. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.