Články

Válka modelek? Lucie Hadašová se zlobí!
Česká Miss Lucie Hadašová (23) je naštvaná. Tvrdí, že její slova někdo záměrně zkreslil a chce rozpoutat válku mezi modelkami. celý článek
Víte, že opálené bříško vypadá štíhlejší? Že k jeho skvělé formě lze vedle tvrdého tréninku zaměřeného výhradně na oblast břišního svalstva přispět také jogging nebo veslování?
Častěji, než jak uvařit nějakou dobrotu, se prý kuchaře Jiřího Babici (48) lidé ptají, jak přišel ke své přezdívce. A potom je nejvíce zajímá, jak se rychle vylízat z kocoviny.
Porod bolí, bohužel. Naštěstí však existují triky, které mohou utrpení zmínit, anebo jej alespoň trochu urychlit. Zajímá Vás, jaké? Čtěte dále!
"Ivetě jsem nebyl nikdy nevěrný, nerozvedu se!"
Zkrachovalý producent a manžel zpěvačky Ivety Bartošové (43) Jiří Pomeje (44) utekl na víkend z Prahy k rodičům do Českých Budějovic. celý článek
Jak zvládáte lehy sedy a cvičení s tyčí? Už jste dosáhli v oblasti posilování Vašeho bříška alespoň na druhý pohled znatelných výsledků?
Slavnostní galavečer Český slavík Mattoni 2009, který se uskutečnil v pražské Státní opeře, nikoho výrazně nepřekvapil.
Že Vám česnek nevoní, nemáte rádi cibuli a už vůbec byste nevzali do úst ani kousíček chilli papričky?
Koupelna jako pro princeznu
Chcete si dosyta užívat Vaše intimní chvilky v koupelně a cítit se během nich jako hradní pán nebo zámecká paní? celý článek
V pátek 6. listopadu, jen deset dní po finále Miss ČR 2009, odletěla vítězka z Havířova Aneta Vignerová (21) na prestižní soutěž krásy Miss World.
Nemůžete se dočkat, až Vaše dlouho očekávané miminko po mnoha týdnech přestane okupovat Vaši dutinu břišní a konečně spatří světlo světa?
Proč spojovat svátky klidu a lásky se zbytečným stresem a shonem, když si můžete spoustu práce výrazně usnadnit? Zajímalo by Vás, jak? Přeci pomocí našich skvělých tipů!