Články

Objevte kouzlo romantického vintage stylu
Chcete naplnit svůj domov přátelskou atmosférou, a zároveň mu dodat osobitý ráz? Dekorace a doplňky v populárním vintage stylu stylově dotvoří nejen tradiční, ale také moderní interiér. celý článek
Vědci z Hebrew University of Jerusalem dokázala, že hubnout lze i tehdy, když si nedokážete odpustit své oblíbené lahůdky, jako jsou smažené hranolky nebo bůček.
Od počátku devadesátých let, kdy se začaly používat mobilní telefony, počet mozkových nádorů nevzrostl. Dokládá to třicetiletá studie skandinávských vědců.
Položili jste si někdy otázku, proč muži často nedovedou barevně sladit své oblečení a ženy nestíhají sledovat počítačové hry? Příčinou je odlišný způsob vidění obou pohlaví.
Jak mít krásná prsa? Poradíme Vám
Chcete mít krásná prsa? Od určitého věku musíte jejich kráse trochu pomoci. Poradíme Vám, jak na to. celý článek
Mozek občas hraje se ženami nepěknou partii: samy sebe vnímají menší a až o dvě třetiny širší, než doopravdy jsou. Vyplynulo to z nového výzkumu, který by mohl přispět k porozumění poruch přijímání...
Potrpíte si na kvalitní obuv s pěkným a stylovým designem? Kupte si módní italské botičky. Nyní můžete využít slevy až 40%. Jen se pojďte podívat na ty krásné modely!
Naše pánské protějšky si často stěžují, že my ženy moc mluvíme. Pravda je ovšem taková, že jim vadí především některé věty. A co muži nechtějí slyšet?
Nová omlazující řada krémů Chanel
Také chcete vypadat krásně mladě? Vyzkoušejte novou omlazující řadu krémů Chanel Sublimage. Krém proti vráskám, omlazující sérum a oční krém. celý článek
Máte rádi krevety, kaviár a šampaňské? Luxusní módu? Luxusní vozy? Patříte mezi nenapravitelné požitkáře, kterým je blízký francouzský styl života? Magazín o luxusním životním stylu bude lahodit...
Hledáte inspiraci pro Váš podzimní make-up? Podívejte se, s jakými barvami rtěnek a očních stínů přichází letos Chanel.
Vybíráte večerní kabelku ke svým společenským šatům? Anebo potřebujete kabelku k nějaké významné společenské události? Na následujících řádcích Vám přinášíme několik inspirativních tipů.