Články

První parfém Lady Gaga: Vůně s černým srdcem
Pokud máte v lahvičce svého oblíbeného parfému na dně, zbystřete svou pozornost. Již v září spatří světlo obchodů první parfém Lady Gaga s neobyčejně tajemným názvem. Jak bude vonět? celý článek
Tak odvážný účes, jako je krátká ofina, si mohou dovolit pouze ženy s dokonale symetrickou tváří. Krátká ofina je totiž k nedostatkům obličeje nemilosrdná.
Nesnášíte rozinky a každé ráno je vybíráte z misky nebo je přebíráte jako popelka? Zdá se vám, že je ve směsích müsli málo jahod nebo vám chybí něco z exotického ovoce či oříšků?
Také už Vás nebaví tradiční odstíny laků na nehty, jako je růžová, béžová, anebo červená? Udělejte změnu a natřete to svým rukám namodro.
Móda 80. let ovládne pozdimní šatník
Pokud rádi nostalgicky vzpomínáte na nesmrtelná 80. léta, tak si letošní sezónu jistě přijdete na své. Alespoň pokud jde o Váš šatník. Letošní podzimní sezóna totiž bude neobyčejně barevná a divoká. celý článek
Léto je tu a všichni začínáme přemýšlet, jak a kde strávíme příjemné dny letního odpočinku a relaxace. Ti pořádnější již mají jasno, možná vybráno i zakoupeno.
Když existuje unisex parfém, proč by nemohl existovat unisex make-up? Tuto otázku si nejspíše položila známá vizážistka Natalia Raminez, když vytvořila speciální make-up, kterým mohou dovést...
Heleně Vondráčkové je co závidět. Ale teď, při jejích pětašedesátinách, jí prý lidé spíše přejí vše dobré.
Tajemství krásného opálení od Yves Rocher
Opalování k létu neodmyslitelně patří. Vždyť která z nás by se nechtěla pyšnit krásně snědou pokožkou? celý článek
Když použijeme barevný lak na nehty jako designový doplněk, výsledek bývá zpravidla vydařený. Proč ale nesladit svůj lak také se vzorem svých šatů nebo módního trička?
Má na Vás partner čím dál méně času? Děti ho skoro neznají, protože je stále v práci, anebo za dveřmi své pracovny? Bere si s sebou do postele mobil i notebook a místo milování s Vámi hovoří...
Trápí vás, že ať si na sebe vemete jakékoliv šaty, ve všech jsou vidět vaše faldy na bříšku? Potom vyzkoušejte vysoké stahovací kalhotky a hned poznáte ten rozdíl!