Články

Sex, nebo vztah? Muže "na lovu" prozradí jeho pohled
Ženy si pořád lámou hlavu s tím, jak poznat, zda muž hledá vážný vztah nebo si jen chce užít sex. Vědci teď našli na tuto prastarou otázku odpověď. celý článek
Dvanáct finalistek České Miss 2010, které absolvují v Dominikánské republice desetidenní soustředění, je v pořádku, i když sousední Haiti zasáhlo ničivé zemětřesení.
Česká Miss 2009 Iveta Lutovská (26), která již za necelé dva měsíce předá korunku své nástupkyni, na sebe prozradila, že nepatří mezi příliš energické a sportovně založené ženy.
Snažíte si žít zdravě, ve skutečnosti je Váš způsob života spíše asketický, nebo nevyvážený a v konečném výsledku příliš zdraví nejste?
Čerešňáková se stydí, že ještě není vdaná
První Česká vicemiss 2007 Eva Čerešňáková (23) přiznala, že se stydí za to, že ještě není vdaná - i když je se svým přítelem už dva roky zasnoubená. celý článek
Herec Roman Vojtek (37), idol mnoha žen i dívek, se už nemůže dočkat vytoužené dcery. Ta by se měla narodit koncem jara.
U malých dětí, které spí průměrně osm a méně hodin denně, hrozí nebezpečí nadměrné tvorby krevního cukru. Ten je přitom předzvěstí onemocnění cukrovkou (diabetem).
I když textařka Gábina Osvaldová (56) měla občas svého manžela, hudebního skladatele Ondřeje Soukupa, (58) pro jeho nevěru se zpěvačkou Lucií Šoralovou po zuby, jsou dokonalá tvůrčí dvojka.
Míša Maláčová chystá show v tovární hale!
Míša Maláčová (38), ředitelka soutěže Česká Miss, řídí své pracovní aktivity především ze Švýcarska, kde žije se svým partnerem, uhlobaronem Zdeňkem Bakalou. celý článek
Gábina Partyšová (31) má v každém Top Star magazínu na Primě reportáž z večírku plného celebrit. Zdá se, že žije jenom různými soaré a pamlsky, které se na nich podávají.
Podle výsledků průzkumu si miliony Angličanů myslí, že ženy se moc líčí. Muži by dávali přednost přirozenějšímu vzhledu příslušnic krásnějšího pohlaví.
Českou Miss 2008 Elišku Bučkovou (20) čeká letos možná zlom v její dráze modelky. Už v půlce ledna odlétá zkusit štěstí jako modelka do Itálie a pak do Německa.