Články

Nejprodávanější londýnská móda k dostání i u nás
Anglická móda je známá tím, že v sobě umí snoubit nadčasovou eleganci s nápaditostí a smyslem pro detail. celý článek
Chcete mít neodolatelně svůdné řasy, které však působí naprosto přirozeným dojmem? Vyzkoušejte revoluční metodu prodlužování řas!
Už máte obnovený šatník pro tento podzim? Nezapomeňte ho doladit trendovní kabelkou. Hitem letošního podzimu jsou barevné kabelky s kožešinou.
Povlečení je pro postel stejně tak důležité jako oblečení pro ženu. Krásné saténové povlečení esteticky povznese každou ložnici. Vyberte si takové, které bude té Vaší nejvíce slušet.
Inspirace z mola týdnů módy: Maxi vintage klobouky
Velmi častým doplňkem modelek byl tentokrát velký klobouk. A když velký, tak opravdu maxi. Nebojte se a pořiďte si ho i vy! celý článek
Také milujete stylovou italskou módu? Přinášíme Vám hrstku pravé italské inspirace pro letošní podzim. Dobrá zpráva je, že za nimi nemusíte jezdit až na Apeninský poloostrov.
Potřebujete doručit svou zásilku? Zapomeňte na dlouhé fronty na poště. Zařiďte to pěkně rychle a z pohodlí své kanceláře nebo domova. Poradíme Vám, na koho se obrátit.
Studded boty, tedy boty s cvočky. Poprvé jsme je viděli v roce 2005, kdy měl módní dům Viktor and Rolf podzimní přehlídku celou inspirovanou stylem gothic a prvky fantasy.
Polobotky jsou hitem letošního podzimu
Obnovujete svůj podzimní botník? Polobotky v něm nesmí letos chybět. Ovšem ne jen tak obyčejné. Hitem tohoto podzimu jsou originální polobotky. celý článek
Máte rádi asijskou kuchyni a s oblibou si doma připravujete japonská, thajská, čínská a indická jídla?...
Kabáty Burberry patří mezi londýnskou módní klasiku. Jsou velmi decentní, nosí je i sama anglická královna. Na módní přehlídce Burberry Prorsum však překvapily svými zajímavými detaily.
Nemáte náladu trávit svůj volný čas chozením po obchodech a stáním v dlouhých frontách? Toho všeho se můžete vyvarovat a příjemně si užít nakupování luxusních módních značek...