Články

Králové a Šlégrovi překazily pobyt ve Varech děti
Modelka Lucie Králová přijela na 46. mezinárodní filmový festival s přítelem, podnikatelem a jedním z nejlepších hokejistů české historie Jiřím Šlégrem. Korzu prozradila, že se příliš dlouho nezdrží, protože se musejí vrátit k potomkům. celý článek
Další e-shop, který stojí za to znát, je bezesporu monaclassic.cz. Můžete si zde koupit nejen spodní prádlo, ale i mnoho dalších věcí a zajímavostí, jež ohromí každou ženu.
Pareo, nebo-li maxišátek, dostalo tento rok nové trefné pojmenování, a to – Tričko léta 2011. S ním totiž můžete vypadat úžasně a navíc, i chytře schovat všechny své nedostatky.
Město: Hradec Králové
Ranní nevolnosti jsou známkou zdravějšího těhotenství
Ženám, které v raném stadiu těhotenství trpí nevolností a zvracením, hrozí menší nebezpečí, že potratí. Tvrdí to nový výzkum amerických vědců. celý článek
Město: Most
Španělská módní značka Desigual je konečně k dostání i u nás v České republice! Kde? V Pálaci Koruna na Václavském náměstí v Praze 1.
Myslíte si, že lázeňské pobyty jsou určené výhradně pro seniory? Zapomeňte na předsudky. To už dávno neplatí.
Celer zdraví pojistí
Celer je celkem nenápadná kořenová zelenina, ovšem její přínos pro naše zdraví je opravdu mimořádný. celý článek
Nachlazení není žádná vážná nemoc, ale dokáže nám pěkně znepříjemnit život. Ne vždy je však nutné sáhnout po přípravcích z lékárny. Pokud ovšem doma máte ty správné bylinky na nachlazení.
Potřebujete shodit nějaké to deko? Možná jste už vyzkoušeli spoustu rádoby zázračných preparátů, ale bez úspěchu. Zkuste raději bylinky na hubnutí.
Lámete si hlavu, jak opravdu potěšit své drahé a blízké? Udělejte jim radost formou netradičního dárku. Darujte zážitky, vzpomínky a emoce. Tyto dárky mají opravdovou hodnotu.