Články

Zina Šťovíčková: "Za boty utratím pět tisíc i více!"
Zina Štovíčková (18). druhá Česká Vicemiss roku 2009, se přiznala, že ulítává na botách. A to doslova. Kolik má doma párů, to ani nedokáže spočítat. celý článek
Netradiční nahlédnutí do východní medicíny nabízí uznávaný odborník na výživu a trenér aerobiku David Holzer.
Doby, kdy hladový pračlověk ulovil svou kořist, opekl ji na ohni a vedle ohniště ji také holýma rukama snědl, jsou nenávratně pryč.
Ne každý má výsady jedináčka. Ne každý má to štěstí, obývat svůj vlastní pokoj. Soužití se sourozencem zpravidla vyžaduje notnou dávku trpělivosti a snahu ke kompromisu.
Desatero do ložnice
Dámy a pánové, žádný strach! Nechceme vám dávat žádná mravní ponaučení o tom, jak se chovat ve vlastní ložnici. celý článek
Existují situace, kdy prosté umění jíst příborem nestačí. Pokud jste se o tom na vlastní kůži přesvědčili, jistě se budete chtít příště vyhnout opakovanému faux pas.
Čtete ještě vůbec někdy knihy? Rozvoj moderních technologií a médií činí klasickou četbu čím dál méně zajímavou. Přesto nám a našim dětem mohou knihy hodně dát. Alespoň některé.
Denní snění prý není znakem lenosti. Naopak, ukazuje se, že když necháváte myšlenky jen tak těkat, aktivujete části mozku, které jsou odpovědné za řešení problémů.
Sámer Issa nechce ženskou nastálo
Idol žen, zpěvák Sámer Issa (23), je momentálně opět volný. "Nejsem zamilovaný, to nezáleží na tom, jaký je měsíc, ale na zcela jiných okolnostech," prozradil zpěvák. celý článek
Moderátor pořadu Jak se staví dům Pavel Cejnar má sen, že by si rád jednou pořídil vlastní domeček. Prozatím ale bydlí v bytě a jeho nejoblíbenější místností je prý ložnice.
Muzikálový Hamlet, zpěvák a skladatel Petr Bende (31), se teď vyžívá jako otec. Synovi Matyasovi, kterého prý počal na dovolené se svou ženou Zuzanou (28) v Egyptě, je necelých třicet dní. A...
Jakmile je řeč o čokoládě, většině z nás se vybaví tabulky této sladké nebo hořké pochoutky. Jak by také ne, vždyť v této podobě se s ní nejčastěji setkáváme na pultech obchodů.