Články

Může Vaše dcera hormonální antikoncepci?
Užívání hormonální antikoncepce dnes představuje pro většinu mladých dívek naprosto běžnou záležitost. Bohužel jejich rodiče často ani netuší, že život jejich dcery může být těmito pilulkami ohrožen. V případě, že dívka trpí vrozenou dispozicí k trombofílii, hrozí jí vážná zdravotní rizika. celý článek
Překvapil Vás rychlý nástup jara a nemáte co na sebe? Vyberte si módní kousky z kolekcí oblečení známých značek v pohodlí svého domova. Díky rychlým dodacím lhůtám ho můžete mít do tří dnů.
Dnes jsme si jako téma pro novou rubriku vybrali bílá saka, která v poslední době zaplavila obchody.
Náhlé úmrtí novorozenců může být způsobeno abnormalitami v jejich mozku.
Venkované mají delší vztahy, ale více podvádějí
Připadá vám představa života na vesnici lákavá? Pokud vám záleží na věrnosti vašeho partnera či partnerky, možná si to raději znovu promyslete. celý článek
U dětí matek s výraznou nadváhou hrozí dvojnásobné riziko, že se nedožijí konce prvního roku života, než u ostatních. Dokládá to výzkum britských vědců.
Sex je jednou z nejdůležitějších priorit pro 67 procent mužů. Platí to alespoň pro Čechy, Slováky, Ukrajince, Poláky, Rusy, Izraelce, Rumuny a Turky.
Složení stravy žen během těhotenství může změnit DNA plodu. Tím lze podle vědců u dětí vysvětlit předpoklady k obezitě.
Atraktivní muži mají dobře vyvinuté.... prsteníčky
Čím delší je mužův prsteníček v porovnání s ukazováčkem, tím pravděpodobnější je, že majitel těchto prstů bude ženami považován za přitažlivého. Ukázala to švýcarská studie. celý článek
Lidé, u kterých nastane srdeční příhoda ráno, mají horší vyhlídky než ti, které postihne v jiné denní době. Potvrzuje to poslední studie španělských odborníků.
Batolatům, která nepřiměřeně často pláčí a mají potíže s krmením a spaním, hrozí, že v pozdějším věku budou trpět poruchami chování. Dokládá to poslední studie britských vědců.
Ženy přitahují muži s výraznýma očima. Podle posledních výzkumů by měli pánové odložit holicí strojky a místo nich si pořídit oční linky.