Články

Buďte trendy od paty až k zápěstí
Chcete být trendy od paty až k zápěstí? Obujte na nožky stylové botičky, vyberte si k nim kabelku a oživte svůj outfit originálním šperkem, jako jsou designové hodinky, anebo vkusný náhrdelník. celý článek
Také ráda nakupujete v second handu, protože Vás fascinuje, jaké skvělé kousky můžete sehnat za naprosto úžasnou cenu? Vyzkoušejte také nákup v prvotřídním internetovém second handu.
Potřebujte po celém dni v práci povzbudit tělo i mysl? Dopřejte si uvolňující sprchu s novinkou Rostlinné kosmetiky Yves Rocher - Orientálním sprchovým olejem z řady Tradition de Hammam.
Kabelky Guess představují vysoce kvalitní značku, a přitom jsou vždy odvážné a sexy. Není proto divu, že si je oblíbila Claudia Schiffer, Naomi Cambell, anebo Paris Hilton. Pořiďte si letos...
Rybí tuk je ideální doplněk stravy pro každého
Naskakuje Vám při představě lžíce s rybím tukem husí kůže? Zapomeňte na své trauma z dětství. Rybí tuk ve formě želatinových kapslí nepáchne rybinou, snadno se vstřebává a k jeho užívání nepotřebujete lžíci. Nejdůležitější jsou však jeho blahodárné účinky na lidské zdraví. celý článek
Nosíte ráda pohodlné oblečení, které je zároveň originální a nechybí mu styl? Vyzkoušejte značku FeelJOY!
Chcete být na podzim trendy? Bez vysokých kozaček v kovbojském stylu se určitě neobejdete. Letošnímu podzimu totiž vládnou kovbojské boty.
Sluneční brýle Ray Ban, které proslavil Hollywood s nadčasovým designem, získávají stále větší popularitu u nás. Jaké vlastně jsou a jak koupit originál za výhodnou cenu?
Originální recepty z kuřecího masa
V tomto dílu našeho gurmánského seriálu Vám nabídneme hned tři typy, jak velmi chutně a přitom netradičně upravit kuřecí maso! celý článek
Oblékněte na podzim stylové svetry a svetrové šaty. Budou Vám slušet…
Chcete mít pěkně vyžehlené prádlo, aniž byste se u žehlení zbytečně nadřela a bolela Vás záda? Naše triky by Vám měly žehlení usnadnit.
Umazali jste si své oblíbené oblečení od barvy na vlasy, rtěnky, anebo řasenky? Poradíme Vám, jak se těchto skvrn zbavit.