Články

Oblečení Mango a nádherná Kate Moss
Oblíbená britská topmodelka, nádherná Kate Moss se stala letošní tváří módního oblečení Mango. celý článek
Krásky českého showbyznysu Jitka Válková a Alice Bendová opravdu nezahálí. Protože mají před sebou několik zajímavých pracovních nabídek, rozhodly se trochu se zkrášlit.
Připadá Vám Váš šatník příliš fádní? Exkluzivní dámská móda Gucci ho okoření patřičnou extravagancí. Přinášíme Vám malou ochutnávku z letošní kolekce jaro léto.
Zara pochází ze Španělska a proto je ideální volbou pro každého, kdo miluje slunce, moře, barvy a rád si užívá života se vším všudy.
Zázvor zdraví prospěšný
Nemáte v kuchyni zázvor? Velká chyba. Zázvor je skvělé koření, které prospívá našemu zdraví. Ne nadarmo se používá v asijské kuchyni. celý článek
Promod nemůže pocházet odjinud nežli z Francie. Móda je neobyčejně šarmantní a historie této módní značky se datuje od poloviny 70. let.
Jen málokterá značka má tak široký záběr jako právě Reserved. Oblečení Reserved nosí ženy, muži i děti bez rozdílu věku. Dámské oblečení zdůrazňuje naši ženskost.
Zatoužila jste po svůdném župánku? Anebo byste ráda obohatila svůj šatník o slušivé dámské šaty? Víme, kde najdete bohatou nabídku módního oblečení a stylových doplňků.
Oblečení Esprit je pojem ve světě módy
Esprit dnes patří mezi důležité pojmy světové módy a je synonymem kvalitní kosmetiky. Z oblečení Esprit dýchá uvolněnost a pohoda. Jak by také ne, když tato značka má své kořeny v San Francisku. celý článek
Kabelky Gucci patří mezi oblíbené luxusní doplňky. Nová módní kolekce Gucci nabízí kabelky mnoha tváří ozvláštněné nevšedními elementy: bambusovým uchem nebo několikabarevným pruhem.
Dlouho očekávaná show TOP SECRET 2012 vypukne již 12. března 2012 ve 20 hodin v Hotelu Hilton Prague. Jako vyvrcholení celého večera diváci uvidí diamantovou podprsenku v hodnotě 60 milionů...
Známá česká modelka Simona Krainová má dlouhé rovné vlasy, ze kterých lze vykouzlit mnoho slušivých účesů.