Články

Ani rozchod, ani svatba, hodnotí Borhyová svůj vztah
Lucie Borhyová (31) se raduje, že za ní konečně přiletěl z Kréty otec jejího syna Lucase, majitel cestovní kanceláře Niko Papadakis (32). celý článek
Pevné a ploché bříško by si přály mít snad všechny ženy. Jenže svět je nespravedlivý, každá žena má k vytouženému ideálnímu bříšku úplně jiné předpoklady.
Kateřina Konvalinka Průšová (25) obleče jako jedna z vybraných modelek již tuto sobotu exkluzivní spodní prádlo navržené Josefem Klírem pro přehlídku Top Secret.
Není. Jen to chce vybrat ten správný sport. Naprosto nežádoucí v těhotenství je naproti tomu absence pohybové aktivity!
Denisa Dvořáková dostala ocenění Modelka roku!
Topmodelka Denisa Dvořáková (20) převzala v pražském klubu SaSaZu ocenění Elle Style Award v kategorii Modelka roku. celý článek
Že je Vašemu dítěti už skoro rok a půl a stále ještě nechodí na nočník, zatímco kamarádčina holčička ovládá tento návyk již od devíti měsíců?
Modelka, zpěvačka a nyní také spisovatelka Iva Frühlingová (27), která žila dlouho ve Francii a stále tam jezdí, dobře ví, jaká je ve světě situace v modelingu.
Zpěvák Daniel Hůlka (41) zažil poslední měsíc velmi nepříjemné období.
Michal David si pozval na svůj megakoncert Eltona Johna!
Zpěvák, skladatel a hitmaker Michal David (49) šokuje! celý článek
Je sex stavem mysli? Kanadští vědci došli k závěru, že většina mužů je schopná do určité míry ovládat své fyzické a sexuální vzrušení.
Podpraporčice Radka Sitová (39) se stala první jízdní policistkou v české historii.
Chcete mít doma spokojeného samečka? Kocháte se představou, že jej uspokojíte tak bravurně?