Články

Filmový festival v Karlových Varech zahájily celebrity, účastnil se i prezident Klaus
Promenáda celebrit po červeném koberci zahájila 44. filmový festival v Karlových Varech. celý článek
Lidé, kteří se snaží dodržovat diety, můžou prožívat stejně stresující okamžiky, jako když se chystají na zkoušky nebo se rozcházejí s partnerem...
Pavel Novotný (28), který o sobě rád velkohubě prohlašuje, že je jediným profesionálním provokatérem v Česku, dal o sobě opět vědět.
Až dosud se lékaři nemohli shodnout, jestli několik dnů sexuálního půstu u mužů zvýší pravděpodobnost početí potomka.
Jiří Krampol: "Nenávidím stupidní americké seriály!"
Herec Jiří Krampol, který oslaví 11. července jednasedmdesátku, o sobě tvrdí, že rozhodně není žádný suchar. Rád se baví a směje. celý článek
Modelka a majitelka agentury Agatamodels Agáta Hanychová (24) odletěla s dívkami ze své modelingové agentury na týdenní přípravný kurz do tuniského letoviska Hammamet.
Naše pokožka je domovem stovek druhů bakterií, žijících v pulzujících společenstvech. Je jich téměř stokrát víc, než se vědci dosud domnívali.
Více než o zpěvu a nových hitech Martina Maxy (48) se hovoří v poslední době o jeho účasti na předvolebních akcích pořádaných KSČM před volbami do Evropského parlamentu.
Tereze Maxové skončilo šestinedělí, stěhuje se do Francie
Modelka Tereza Maxová (37) úspěšně překonala krizové poporodní období a vrací se i s přítelem a dětmi na jih Francie. celý článek
Nový průzkum ukázal, že v osmadvaceti letech jsou ženy nejspokojenější se svým milostným životem a mají nejvíce sebedůvěry, co se týče vlastního těla.
Nejen světové popové hvězdy jsou šokovány čtvrtečním úmrtím zpěváka a tanečníka Michaela Jacksona, ale smutná zpráva překvapila i české muzikanty.
Ze seriálové hvězdy Sandry Pogodové (34), ztřeštěné sestřičky z Velmi křehkých vztahů, roste i muzikálová hvězda.