Články

I v létě tvarujte postavu s VacuShape
Chůze je nám přirozená, proč ji tedy nevyužít pro hezké tělo v plavkách či letních šatech? Každý den na váze? Zbytečné a demotivující. Důležitější jsou centimetry! celý článek
Brazilský keratin dobývá svět a je revoluční novinkou na Evropském trhu. Jedná se o nechemický proces určený k narovnání, ozdravení a celkovou regeneraci vlasů. Brazilský keratin lze aplikovat...
Stalo se Vám někdy, že Vás s partnerem považovali lidé za sourozence? Pravděpodobně k tomu dospěli na základě Vašich společných rysů.
Pareo neodmyslitelně patří mezi hity současné plážové módy. Nejen na pláž užijete módní kalhotové pareo neboli pantapareo.
Tmavě rudá rtěnka hitem podzimního make-upu
Nemáte odvahu na tmavou rtěnku? Letos na podzim si ji rozhodně dopřejte! Podzimní make-up 2012 po tmavé rtěnce doslova volá. celý článek
Populární módní značka H&M je známá tím, že si vždy vybírá krásné tváře známých osobností. Letošní tváří se stala mlaďounká populární zpěvačka Lana Del Rey.
Víte, kdo je letošní tváří podzimní kolekce Ermanno Sceverino? Půvabná blondýnka Dree Louise Hemingway Crisman, vnučka legendárního spisovatele Ernesta Hemingwaye.
Pokud toužíte po elegantním modelu, který nepostrádá na originalitě, nechte se inspirovat letošní módní kolekcí Mangano, která je symbolem nevšedního spojení elegance s extravagancí.
Ve Vašem šatníku už poklady jsou, rozhlédněte se!
Tu se mi občas stane, že nemám ráno co na sebe. Znáte to taky? celý článek
Čím delší část stehen letos v létě ukážete, tím lépe. Maxikrátké šortky s vysokým pasem vyrobené z luxusních materiálů patří mezi hity sezóny jaro/léto 2012.
Chcete být trendy? Oblečte svůj notebook, tablet nebo telefon do nového kabátu!
Má někdo z Vašich drahých a blízkých narozeniny, anebo jiné významné výročí? Pak pro něho jistě hledáte vhodný dárek.