Články

Viagra v krému by mohla být bezpečnější než pilulky
Krém obsahující látky sloužící k léčbě erektilní dysfunkce by mohl být bezpečnější než dosud užívané pilulky. celý článek
Miss ČR 2008 Zuzana Jandová (22) nafotila letos o prázdninách svůj první kalendář.
Milostný život milionů Britů ničí nevhodné postele… Ale třeba i strach, že se manžel vrátí moc brzo!
Zpěvačka Míša Nosková (26) neodhadla své možnosti. A to nejen po pracovní stránce.
Radek John přiznává: "Vedu si černou listinu prolhaných novinářů!"
Radek John (55), ještě nedávno jedna z nejpopulárnějších televizních tváří, přesedlal na politiku. celý článek
Kuřáci středního věku, kteří mají vysoký krevní tlak a zvýšený cholesterol, umírají přibližně o deset let dříve, než jejich zdravější vrstevníci. Ukazuje to nová studie.
Být houslový virtuóz a zároveň otec malých dětí není nic snadného. Své o tom ví Pavel Šporcl (36), který si zakládá na tom, že je nejen skvělý houslista, ale také otec.
Někdo to ví už dávno, teď to ale potvrdili i vědci. Průměrná žena je schopna zachovat tajemství jen 47 hodin. Pak už to nevydrží a novinku někomu musí říct.
Katka Sokolová uvede na trh svou značku sexy džínů!
Modelka a Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová (20) se chystá po vzoru dalších modelek zabrousit do návrhářství. celý článek
Herečka Sandra Nováková (27) jde v posledních letech z role do role a s tím úzce souvisí i změna jejího vzhledu. Jen za poslední rok vystřídala hned několik účesů!
Alergie jsou nejen obecně nepříjemné, ale mohou mít negativní vliv na sexuální život. Ukázal to nový výzkum Clevelandské kliniky.
Charismatický zpěvák Daniel Hůlka (41) přiznává, že jeho životem prošlo mnoho žen. O každé lásce, kterou prožívá, si myslí, že je poslední.