Články

Pohled na ženské křivky má na muže stejný vliv jako drogy
Zaoblené ženské křivky mají na mužský mozek podobný vliv jako alkohol nebo drogy. Prokázal to nový výzkum vědců z americké Georgie. celý článek
I se když Leona Machálková (42) přátelsky stýká s otcem svého syna Artura, architektem Bořkem Šípkem (60), nepřipouští, že by mohli být ještě někdy milenci.
Kýchání, slzení a smrkání v důsledku "senné rýmy" může alergiky pronásledovat rok co rok déle a déle. Příčinou jsou podle italských lékařů stále delší pylové sezóny.
Zpěvačka Míša Nosková (27) je ve čtvrtém měsíci těhotenství. "Teprve ho začínám, ale je to paráda. Cítím se skvěle," svěřila své pocity.
Španělský ptáček, oblíbený recept
Potrpíte si na klasická česká jídla? Nebo snad čekáte zahraniční návštěvu? Udělejte španělské ptáčky! celý článek
V pěvecké soutěži Česko Slovenská SuperStar Jan Bendig (16) sice neskončil na prvních příčkách, přesto se mu na rozdíl od některých kolegů zatím daří udržet se v showbyznysu.
Nepatříte mezi příznivce zdravé výživy? Jste skálopevně přesvědčeni o tom, že byste si mrkvovou polévku nedali ani náhodou? Tahle Vám určitě zachutná!
Máte rádi pečené kuře, rádi byste si ho však dali na trochu jiný způsob? Jako zpestření použijte žampiony!
Česneková pomazánka
Škrábe Vás v krku? Máte rýmu? Nebo Vám česnek jednoduše chutná? Pokud jste alespoň na jednu z otázek odpověděli ano, připravte si chutnou česnekovou pomazánku! celý článek
Bolest ustává - co dokáže moderní lékařská věda? Masážní andulační systém firmy hhp byl vyvinut německými lékaři a předními vědci působícími v univerzitních klinikách.
Novinářka a spisovatelka Barbara Nesvadbová (35) pokřtila minulý týden svoji první audioknihu, načtenou podle vlastního románu Pohádkář.
Zpěvačka Ilona Csáková (40) září štěstím. Maminka šestiměsíčního Daniela je štíhlá jako proutek a má vedle sebe muže, kterého jí prý kdekdo závidí.