Články

Běhání ve vodě pomáhá při bolestech bederní páteře
Vědci z univerzity ve španělské Malaze jsou přesvědčeni, že běhání ve vodě pomáhá tlumit bolesti zad. celý článek
Půvabná zpěvačka Monika Absolonová (33) má v plánu prožít léto bez mužů. Hned na začátku divadelních prázdnin se chystá do školních lavic.
Zpěvačka Martina Pártlová (30), finalistka soutěže X Factor, alternuje se Sisou Sklovskou v roli hraběnky z Galle v muzikále Kladivo na čarodějnice.
Roman Vojtek (37), herec, zpěvák a vítěz druhého kola StarDance, se připravuje na svatbu. Ožení se třetího července se svou dlouholetou přítelkyní, produkční Terezou Janoušovou (29).
Kadeřník Šula: "Jsem gay, ale Nesvadbovou mám rád!"
Libor Šula (31), populární kadeřník z pořadu Nahá jsi krásná, nedávno rozvířil hladinu spekulací, když prohlásil, že má s Bárou Nesvadbovou intimní vztah. Přitom je gay. celý článek
Idol žen a dívek, zpěvák Daniel Hůlka (41), se na stará kolena musí učit tančit. Může za to tanečník a choreograf Richard Hess.
Božský Karel to v následujících dnech a týdnech nebude mít snadné. Nekonečné oslavy jeho kulatin, hory dárků, gratulací – Jiřina Bohdalová už pro něj složila dokonce oslavnou báseň! – a doma...
Ačkoli má modelka a příležitostná herečka Dominika Kadlčková (19) téměř plochý hrudník, o zvětšení prsou silikonovými implantáty neuvažuje.
Lilian Sarah Fischerová: "Moje svatba bude velký úlet!"
Modelka a choreografka Lilian Sarah Fischerová (24) se považuje za trochu atypického a bláznivého člověka. celý článek
Gábina Partyšová (30) viditelně zhubla. Má totiž starosti se synem Kristiánem (1,5). Měla ho dokonce pár dnů v nemocnici.
Jen málokterá celebrita se může pochlubit, že má svého osobního návrháře. Spisovatelka Bára Nesvadbová (34) ano.
Waldemar Matuška (* 2. 7. 1932 - + 30. 5. 2009), nezapomenutelný zpěvák, banjista a herec s uhrančivým pohledem a bohémskou duší.