Vicemiss Šťovíčková:
"Jsem strašně nervózní. A miluji české knedlíky!"

16.09.2009 | Revue

"Před soutěží se snažím za každou cenu zůstat klidná. Šílená a nezvladatelná nervozita na mě přijde těsně předtím, než mám udělat první krok a vstoupit na jeviště. To se klepu jako ratlík."

Českou Vicemiss 2009 Zinu Šťovíčkovou (18) čeká za nedlouho zápolení s kráskami z nejrůznějších zemí na Miss Intercontinental v běloruském Minsku. Zatím se těší a nervozitu si nepřipouští. Ta se prý naplno rozjede až v den soutěže. Jak zvládá soutěžní stres? 

Svých konkurentek se však nebojí. Už si je stačila obhlédnout, avšak žádnou vážnou sokyni prý mezi nimi nezaznamenala. "Osobně děvčata neznám, ale samozřejmě jsem si je prohlédla na fotkách. Z nich na mě žádná nezapůsobila jako nepochybná favoritka. Uvidím na místě," zhodnotila sebevědomě situaci.

Těší se na české knedlíky!
Na finále Miss Intercontinental, které bude trvat 14 dnů, se Šťovíčková vybavila šaty z dílny Jiřiny Tauchmanové.
Na rozdíl od některých svých kolegyň nás ale srdceryvné loučení před objektivy bulvárních fotoaparátů nečeká: "Nejsem stýskací typ!"
Odloučení od rodiny a blízkých jsem vždycky snášela dobře.
"Čtrnáct dní je ještě málo," zažertovala dlouhovlasá bruneta a dodala: "Velice ráda cestuji, takže se zabavím poznáváním nových zemí. Ale co mi opravdu začne po čase chybět, je česká kuchyně. Vždycky se už nemůžu dočkat pravých českých knedlíků!" 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.