Jandová si trvá na svém:
"Nechci, aby můj kalendář křtila modelka!"

21.09.2009 | Revue

Miss ČR 2008 Zuzana Jandová (22) nafotila letos o prázdninách svůj první kalendář.

Developerská firma, která si ho objednala, jí za něj zaplatila šesticifernou sumu. Miss ČR 2008 Zuzana Jandová (22) nafotila letos o prázdninách svůj první kalendář. Developerská firma, která si ho objednala, jí za něj zaplatila šesticifernou sumu. 

"Už přes týden přemýšlím nad tím, kdo by mi ho měl pokřtít, a nemohu se pořád rozhodnout," svěřila se Zuzka.
Ta již brzy zasedne jako porotkyně v soutěži Miss ČR a předá korunku krásy další vyvolené dívce.

"Určitě bych nechtěla, aby mi kalendář křtila modelka, nebo někdo podobný. Raději bych někoho serióznějšího, koho si vážím," tvrdí.
Na rozdíl od Lucie Borhyové a Petry Faltýnové, které kalendář pro tuto firmu fotily předešlé roky v zahraničí na Krétě a v Barceloně, pózovala Jandová na střešní terase pražského klubu Duplex. A na fotkách vypadá opravdu sexy. Jednou smyslně hraje na basu, podruhé se polévá šampaňským.

"Líbí se mi tam hodně fotek. Což je možná trochu na škodu, protože se nemohu rozhodnout, které vybrat. Povedlo se nám jich opravdu hodně a vybrat třináct z nich je nadlidský úkol," říká se smíchem Zuzka, která se rozhodla jít na to po svém.
"Čím více se na ně budu dívat, tím spíše si nějakou oblíbím," vysvětluje.

Ještě předtím, než koncem listopadu pokřtí svůj kalendář, má modelka jeden důležitý úkol. Musí naučit finalistky Miss ČR 2009 chodit po mole.
"Myslím, že holky udělaly obrovský pokrok. Dokonce se mě ptají, kdy budou další nácviky, že se jim to líbí a že chtějí, abych jim i nadále pomáhala. Moc mě to těší a doufám, že je dobře připravím," přeje si Zuzka.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.